Survivor: Η Ελένη Χατζίδου αποχώρησε από τους Διάσημους έπειτα από ένα επεισοδιακό συμβούλιο

Η Ελένη Χατζίδου είναι το μέλος των Διάσημων που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor, την ώρα που τα πνεύματα στην ομάδα της έχουν οξυνθεί και οι «βολές» και οι καβγάδες δεν λείπουν.

Το συμβούλιο του νησιού αποδείχθηκε επεισοδιακό, καθώς η Ξένια βρέθηκε στο στόχαστρο συμπαικτών της, αλλά και παικτών των Μαχητών, για την επιλογή της να θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιάννη Δρυμωνάκο, επικαλούμενη τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, ενώ είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ της τραγουδίστριας των REC και του Στέλιου Κρητικού επειδή χάθηκε ρύζι.

Μετά τις εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, που έληξαν με την Ξένια να λέει πως, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα άλλαζε την ψήφο της, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού, με βάση την οποία η Ελένη αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα. Το δεύτερο είναι ότι χαίρομαι που θα μείνει ο Γιάννης, γιατί ξέρω ότι η ομάδα θα είναι χαρούμενη που έμεινε, γιατί ό,τι έγινε στο συμβούλιο έγινε επειδή ήταν υποψήφιος ο Γιάννης. Χαίρομαι γιατί μετά από αυτό ξεπέρασα πολλές φοβίες και άγχη… Είναι πολύ δύσκολα εδώ, να το ξέρει και ο κόσμος και είμαστε ήρωες όλοι και πιο πολύ αυτός που θα μείνει μέχρι το τέλος», είπε εκείνη και έπεσε στην αγκαλιά των συμπαικτών της.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της αποχώρησης:

Πηγή: peoplegreeece.com

Σχετικά άρθρα