Νέα συλλογή Spring in Capri της Bobbi Brown: ανεπιτήδευτη γοητεία στα χρώματα της Μεσογείου

“Viva la dolce vita”: γι’ αυτήν τη σεζόν με τη συλλογή Spring in Capri της Bobbi Brown. Εμπνευσμένη από την ηλιόλουστη ακτογραμμή και τα χρώματα της Μεσογείου,η συλλογή αυτή θα σας χαρίσει την κλασική Ιταλική γοητεία με λίγες πινελιές. Σκεφτείτε το αλαβάστρινο δέρμα, τα ανεπιτήδευτα βλέφαρα που ξεχωρίζουν με μια γραμμή navy blue eyeliner και φυσικά, τα έντονα κόκκινα χείλη με ασορτί καλοσχηματισμένο περίγραμμα. Ενσωματώνοντας τη γοητεία και τον εκλεπτυσμένο του Ιταλικού νησιού Capri, αυτό το look αποτελεί το εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τον παράδεισο της Μεσογείου.

CAPRI EYE SHADOW PALETTE

Ένα μείγμα κομψών αποχρώσεων που κυμαίνονται από φυσικό κρεμ έως πλούσιο navy blue. Η φόρμουλα απλώνεται απαλά και αναμειγνύεται εύκολα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις για μεγαλύτερη ένταση της σκιάς.
Αποχρώσεις: Cream Eye Shadow, Slate Eye Shadow, Maple Sugar, Pebble, Champagne Quartz, Caviar, Nude Glow, Oyster, Rich Navy

DUAL-ENDED LONG-WEAR LIQUID LINER

Τώρα διαθέσιμο σε μια σειρά από περιορισμένης κυκλοφορίας αποχρώσεις, αυτό το 12ωρης διάρκειας eyeliner εξασφαλίζει ανθεκτικότητα στο νερό, τον ιδρώτα και την υγρασία, χαρίζοντας ωστόσο έντονο χρώμα. Το απλικατέρ σάς προσφέρει τον μέγιστο έλεγχο και δημιουργεί μια λεία, ίσια, ευκρινή γραμμή.

Αποχρώσεις: Cioccolato/Frizzante, Azzurro/Oro

ALL OVER GLOW

Αιχμαλωτίστε και λάμψτε με αυτή την ανάλαφρη illuminating φόρμουλα. Αποτελούμενη από 100% συμβατό με το δέρμα σκουαλάνιο, γνωστό για τις εξαιρετικές ενυδατικές του ιδιότητες, σε συνδυασμό με χρωστικές ουσίες που χαρίζουν λάμψη και πέρλες, το All Over Glow προσφέρει άμεση ακτινοβολία και ενυδάτωση μακράς διαρκείας. Το δέρμα σας θα φαίνεται φυσικά φωτεινό με μια λάμψη που θα πηγάζει από μέσα σας. Χρησιμοποιήστε το μόνο του, πάνω από το μακιγιάζ ή για διορθώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας για τέλεια ανανέωση στη στιγμή.

Απόχρωση: Sole

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

 

Βερνίκι νυχιών μακράς διαρκείας σε έντονο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα.

Απόχρωση: Pomodoro

 

 

 

 

 

 

Διαθέσιμα από Μάρτιο 2018

@BOBBIBROWN #BOBBIBROWN

 

Σχετικά άρθρα