«Είναι βλάκες»: Τι συνέβη στην κηδεία του Σιμαρδάνη που έκανε έξαλλο τον Μποσταντζόγλου;

Έξαλλο έκανε ένα περιστατικό στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ooh la la!» εκνευρίστηκε που περίμεναν οι κάμερες των καναλιών για να ρωτήσουν τους παρευρισκόμενους για τον αποθανόντα.

«Σήμερα είχαμε πάει στον χαιρετισμό του Χρήστου Σιμαρδάνη. Κάθομαι πάντα έξω από τα νεκροταφεία γιατί πας μέσα και είναι σαν δεξίωση. Περιμένουν συστοιχία καναλιών και ρωτούν “πώς σας φαίνεται”, “τι θυμόσαστε”. Τι θυμάμαι; Είναι βλάκες όλοι αυτοί που περιμένουν εκεί. Είναι στιγμές που θες να είσαι μόνος σου και σε ρωτάνε να πεις κάτι έξυπνο που να συνάδει με το πράγμα. Τι θα πω; Θα βρίσω τον αποθανόντα; Ναι, αλλά περιμένουν την άλλη μέρα οι πρωϊνατζήδες να λένε ένα τέταρτο γι’ αυτό…» είπε.

Μάλιστα έριξε βέλη κατά των πρωινών εκπομπών, λέγοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που συχνά ξεσπά μπροστά στις κάμερες: «Με ρωτάνε για πράγματα που είναι ξεπερασμένα. Απλώς θέλουν να κάνουν κάποιο σκανδαλάκι. Να πεις κάτι και την άλλη μέρα να σε χρησιμοποιούσαν σαν τζουτζέ για να σχολιάζουν οι άλλοι στα πρωϊνάδικα. Αυτό το θεωρώ χυδαίο εκ μέρους αυτών που το κάνουν».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόρη του (έχει και έναν γιο), η οποία όπως είπε θέλει «να γίνει νούμερο σαν και τους γονείς της (είναι ηθοποιός και η μητέρα της, η Δήμητρη Παπαδήμα)» και να γίνει ηθοποιός.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα