Νικόλαος Κυριάκος

Ο Νικόλαος Κυριάκος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 2004.

Έχει κάνει διδακτορική διατριβή με γνωστικό αντικείμενο την ενδοσκοπική κάψουλα του λεπτού εντέρου με βαθμό άριστα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών (2014), ενώ είναι κάτοχος Ευρωπαϊκού Διπλώματος Γαστρεντερολογίας (European Board of Gastroenterology & Hepatology) – Απόκτηση κατόπιν εξετάσεων (2014).

Επίσης, είναι ειδικευθείς στη Γαστρεντερολογία στην Α’ Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών « ο Ευαγγελισμός » (2010- 2014). Σήμερα, είναι επιμελητής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, καθώς και εξωτερικός συνεργάτης του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Το συγγραφικό έργο του περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε διεθνή ιατρικά περιοδικά και παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας (ΕΓΕ), του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛΙΓΑΣΤ) και της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου (ΕΟΜΙΦΝΕ).

Νικόλαος Κυριάκος
Γαστρεντερολόγος

Σχετικά άρθρα