Πόσο cool είναι το CoolSculpting;

Αρκεί το “λιώσιμο” στο γυμναστήριο για να φύγει το επίμονο τοπικό πάχος; Η απάντηση δεν είναι τόσο… cool!

Η καθιστική ζωή, οι πολλές ώρες στο γραφείο αλλά και η μείωση του ρυθμού του μεταβολισμού που επέρχεται με την πάροδο των χρόνων είναι κάποιοι από τους παράγοντες που λειτουργούν βοηθητικά στο να κάνει την εμφάνισή του το περιττό λίπος.Κοιλιά, πλάτη αλλά και μηροί και γλουτοί είναι κάποια από τα σημεία στα οποία υπάρχει συσσωρευμένο. Σημεία που φαίνεται να απασχολούν τόσο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες που ψάχνουν μια μέθοδο καταπολέμησης του τοπικού πάχους, καθώς κατά κοινή ομολογία δυσκολεύονται.

Είναι αρκετές οι φορές που δεν αρκεί μόνο η σωστή διατροφή ή η πολύωρη προπόνηση στο γυμναστήριο για να απαλλαγούμε μια και καλή από το επίμονο τοπικό πάχος. Παρ’ όλο που αυτό δεν είναι μυστικό, ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων θεωρεί πως αυτά αρκούν.

Πλέον η επεμβατική χειρουργική δεν είναι η μόνη επιλογή για να πούμε μια και καλή αντίο στο περιττό λίπος. Χάρη στην αυθεντική κρυολιπόλυση με το CoolSculpting μπορείτε να απαλλαγείτε μια και καλή από το περιττό λίπος και την κυτταρίτιδα.

Γιατί είναι cool;

7 λόγοι που μαρτυρούν γιατί το CoolSculpting είναι τόσο cool!

1. Η αυθεντική θεραπεία κρυολιπόλυσης CoolSculpting είναι μια τεχνική η οποία χάρη στις χαμηλές θερμοκρασίες της καταστρέφει μια για πάντα τα στρώματα λίπους, με αποτέλεσμα να πείτε αντίο στο επίμονο τοπικό πάχος σε λίγες μόνο συνεδρίες.

2. Μπορεί να σας απαλλάξει από το επίμονο τοπικό πάχος σε όποιο μέρος του σώματός σας και αν βρίσκεται. Χάρη στην αυθεντική κρυολιπόλυση πείτε αντίο στο περιττό πάχος από την κοιλιά, τα χέρια, τους γλουτούς, την πλάτη ακόμη και το διπλοσάγονο.

3. Μπορείτε να χάσετε συνολικά 20-25% λιπώδη ιστό

4. Δεν χρειάζεται αναισθησία

5. Είναι ανώδυνο

6. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες

7. Θα είναι δίπλα σας οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι που θα σας συμβουλέψουν και θα σας απαντήσουν σε κάθε απορία για την αυθεντική θεραπεία κρυολιπόλυσης CoolSculpting. Παράλληλα, θα δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα με κατάλληλη θεραπεία για εσάς και τις ανάγκες σας. Με σκοπό να επιτύχετε άμεσα αποτελέσματα με διάρκεια.

Αρκεί μια επίσκεψη για μια ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση σωματικής μάζας στο Chryssalis Medical Spa ΑΞΙΑΣ 40 €. Tηλεφωνήστε τώρα στο 210 8083296!

Σχετικά άρθρα