Schwarzkopf Professional: 120 χρόνια καινοτομίας στην περιποίηση μαλλιών! – H Νέα σειρά Oil Ultime

Η Schwarzkopf Professional, τοBrand Επαγγελματικής Περιποίησης και Ομορφιάς, γιορτάζει 120 Χρόνια Καινοτομίας στα Μαλλιά!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018, το brand επαγγελματικής περιποίησης και ομορφιάς, Schwarzkopf Professional θα γιορτάζει την 120η του επέτειο. Με μια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ καμπάνια-RΕinventingHair- μπορούμε να περιμένουμε μια χρονιά γεμάτη έμπνευση καθώς ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στα brandsεπαγγελματικής περιποίησης μαλλιών διευρύνει τα δημιουργικά όρια και τιμά τα 120 χρόνια καινοτομίας στα μαλλιά!

Schwarzkopf Professional- Ιστορία και Καινοτομία

Ξεκινώντας ως μια οικογενειακή επιχείρηση το 1898, ο χημικός HansSchwarzkopfλάνσαρε το brandπεριποίησης και ομορφιάς στο Βερολίνο- στο πρώτο του φαρμακείο που λεγόταν TheDye, DrugandPerfumeryStore. Πέντε χρόνια αργότερα, ο HansSchwarzkopfδημιούργησε το πρώτο του προϊόν- Σκόνη για λούσιμο μαλλιών “Schaumpon”. Η καινοτομία ήρθε όταν μία γυναίκα επισκέφτηκε το φαρμακείο του και ζήτησε κάτι για να λούσει τα μαλλιά της – ο Hans δεν μπορούσε να βρει τίποτα- έτσι αποφάσισε να φτιάξει το δικό του. Το σαμπουάν σε σκόνη της Schwarzkopfήταν τόσο δημοφιλές που μέσα σε μερικά χρόνια πωλούνταν σε φαρμακεία σε όλο το Βερολίνο σαν ένα από τα πρώτα επώνυμα προϊόντα στον κλάδο της περιποίησης ενώ ηSchwarzkopfαναπτύχθηκε γρήγορα σε ένα παγκόσμιο brand.
Κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς ο Hans Schwarzkopf, δημιούργησε επίσης το λογότυπο της Schwarzkopf Professional. Μετά από μερικά χρόνια ανάπτυξης του brand, γεννήθηκε μια σχέση ζωής με τους κομμωτές καθώς η Schwarzkopfλάνσαρε την επαγγελματική πτυχή της επιχείρησης, και ταυτόχρονα τα πρώτα ινστιτούτα εκπαίδευσης.

Με την καινοτομία να ρέει στο DNA της, η Schwarzkopf Professionalσυνέχισε να ΕΠΑΝεφεύρει τα μαλλιά τα τελευταία 120 χρόνια. Κατέχοντας πάνω από 7.600 πατέντες- κάθε μία από τις οποίες έχει αποτελέσει ορόσημο στην περιποίηση των μαλλιών- η εταιρία αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαίαBrandεπαγγελματικής περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, με μία κοινότητα κομμωτών που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο! Κρατώντας τον πελάτη στο επίκεντρο του επιχειρηματικού της μοντέλου, η Schwarzkopf Professionalκαινοτομεί, εμπνέει, εκπαιδεύει, ενώνει και στηρίζει τους κομμωτές, προσδίδοντας πραγματική αξία στην επιχείρηση τους. Από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, όπως BCBonacure, IGORAκαιOSiS+ και την επαναστατική ενσωματωμένη Τεχνολογία Bonding,έως τις εξαμηνιαίες κολεξιόν EssentialLooks, τα ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα υποστήριξης κομμωτηρίων και την προοδευτική εκπαίδευση κομμωτών από τηνASKEducation, η SchwarzkopfProfessional ΕΠΑΝεφεύρει συνεχώς τα μαλλιά σε συνεργασία με τους κομμωτές της.

Schwarzkopf Professional – Μόδα και Τάσεις

Από τη ίδρυσή τους το 1997, έχουν δημιουργηθεί πάνω από 40 κολεξιόνEssentialLooks, προσαρμόζοντας τις τάσεις της πασαρέλας σε looksπου μπορούν να υποστηριχθούν και να δημιουργηθούναπό τους κομμωτές παγκοσμίως. Πολλά από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως έχουν εμφανιστεί σταEssentialLooks, συμπεριλαμβανομένων των ClaudiaSchiffer, EvaPadberg, CharlotteCordesκαιLupingWang, KatharinaDammκαιτα πρώην SupermodelsDaniellaPestovaandIngridParewijck. ΤαEssentialLooksαποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς υπηρεσιών της SchwarzkopfProfessional, παρέχοντας στους κομμωτές ό,τι χρειάζονται για να εμβαθύνουν την δημιουργικότητά τους, να ενισχύσουν τις ικανότητές τους και να εξασφαλίσουν την επιτυχία του κομμωτηρίου τους.

Παρέχοντας τη δυνατότητα στους κομμωτές να προσφέρουν τις τελευταίες τάσεις των Essential Looks και των looksπου βλέπουν οι πελάτισσες σταsocialmedia- πιο εύκολα από ποτέ και χωρίς να συμβιβάζονται στην ποιότητα των μαλλιών- η SchwarzkopfProfessionalήταν επίσης η πρώτη που συμπεριέλαβε την Τεχνολογία Bonding σε προϊόντα βαφής και ξανοίγματος.

Το 2017, λανσαρίστηκε τοSchwarzkopf Professional Trend Lab, ένασυναρπαστικόεγχείρημαπουτοποθετεί το brand στην ψηφιακή εποχή, καθώς ανταποκρίνεται άμεσα σε διάσημες τάσεις. Σήμερα, για πρώτη φορά στα χρονικά της Schwarzkopf Professional- το ηγετικό brand στις βαφές, IGORAROYAL, έχει δώσει πρόσβαση στα εργαστήρια βαφών του σε 3 από τους πιο δημοφιλής digitalinfluencersκομμωτές παγκοσμίως και σε τρεις παγκοσμίου φήμηςcolourists, οι οποίοι συνεργάστηκαν για να συν-δημιουργήσουν νέες αποχρώσεις χρωμάτων, ως μέλη της επερχόμενης ψηφιακής καμπάνιας #RoyalTakeOver.
Είναι οι συνεργασίες, οι τάσεις, οι σχέσεις που δίνουν τη δυνατότητα στην Schwarzkopf Professionalνα μεταφέρει τις μοναδικές ιστορίες του σήμερα και να εμπνέει κάθε συνεργαζόμενο κομμωτή.

SchwarzkopfProfessional – Ψηφιακή Προσέγγιση

Η SchwarzkopfProfessionalεφαρμόζει μια πλήρη προσέγγιση 360°στα ψηφιακά μέσα. Από 37 ιστοσελίδες παγκόσμιας κάλυψης, εφαρμογές (apps), και πλατφόρμες ψηφιακής εκπαίδευσης, έως μία δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- η οποία καλύπτει τις τελευταίες τάσεις και προϊόντα, ζωντανάQ&Asκομμωτών, εμπνευσμένες εκδηλώσεις από influencers, how-toβίντεο και GIFs, και πολλά άλλα (απλώς ακολουθήστε μας στο @schwarzkopfpro) – έτσι ώστε η Schwarzkopf Professionalνα μπορεί κάθε μέρα να εμπνέει και να οδηγεί τους κομμωτές ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον.

Η Schwarzkopf Professional συνεργάζεται με Ambassadors, κομμωτές και bloggers από 45 εθνικότητες, με ambassadorsτου brand σε 27 χώρες. Είναι αυτή η σχέση με τους influencersσε όλο τον κόσμο που βοηθάει το brandνα δημιουργήσει καινοτόμο περιεχόμενο και διαφημιστική έμπνευση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κομμωτές σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.

Το πάθος που μοιράζεται η SchwarzkopfProfessional

Αν και η SchwarzkopfProfessional είναι περήφανη για κάθε της κατόρθωμα, το brandσηματοδοτεί τη σημαντική του επέτειο κυρίως κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον. Ο Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής, SimonEllis, μοιράζεται την ιδέα της νέας καμπάνιας: ReinventingHair… “Συγκεντρωμένοι στην ασταμάτητη δημιουργικότητα και το πάθος μας για τα μαλλιά.Όπως όλες οι καλές ιδέες, είναι πολύ απλή. Τονίζοντας το πρόθεμα ‘RE’, ζωντανεύουμε τη συνεχή μας επιθυμία να ΑΝΑδιαμορφώνουμε, ΕΠΑΝευφεύρουμε, ΕΠΑΝΑσχηματίζουμε, ΕΠΑΝεμπνέουμε και ΕΠΑΝεκινούμε την επιχείρησή μας. Και πώς το κάνουμε; Το πάθος μας εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους αλλά έχουμε μία κύρια φιλοσοφία…

…Είμαστε ένα. Δεμένοι μαζί από την κοινή μας αγάπη για τα μαλλιά. Κινητοποιούμαστε από το ίδιο πάθος καιαφοσίωση στην τέχνη μας.

Η συλλογική μας φιλοδοξία να υπερέχουμε μας οδηγεί… να ερωτούμε. Να εξερευνούμε. Να ξεπεράσουμε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα. Και έτσι, δημιουργούμε και ΕΠΑΝΑδημιουργούμε. ΕΠΑΝΑκαθορίζουμε και ΕΠΑΝΑσχεδιάζουμε.
Παίρνουμε ότι έχει χαλάσει και το ΞΑΝΑφτιάχνουμε. ΕΠΑΝΑσχηματίζουμε και ΕΠΑΝΑδημιουργούμε, ΕΠΙδιορθώνουμε και ΕΠΑΝΑφέρουμε.ΕΠΑΝΑχρωματίζουμε ότι έχει χάσει την ζωντάνια του και ΕΠΑΝΑπροσδίδουμε στυλ σε ότι έχει ξεπεραστεί. Αποκαλύπτουμε ότι είναι κρυμμένο, και αλλάζουμε το παλιό με καινούργιο. ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ καιΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ.
Πάντα ΕΠΑΝΑδημιουργούμε τα μαλλιά.
Αυτή είναι η αποστολή μας. Κάθε μέρα, παντού. Το κάνουμε μαζί.
Με πραγματικό πάθος για τα μαλλιά’’

Προσθέτοντας Πραγματική Αξία στα Κομμωτήρια

Η SchwarzkopfProfessionalσυν-δημιούργησε μαζί με κομμωτές, για κομμωτές για να φέρει τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά πριν από όλους τους άλλους, τοποθετώντας πραγματικά τον πελάτη στο επίκεντρο του επιχειρηματικού της μοντέλου,η SchwarzkopfProfessional…

…ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ έτσι ώστε οι κομμωτές να μπορούν να προσφέρουν μια ξεχωριστή υπηρεσία
…ΕΜΠΝΕΕΙ τους κομμωτές με τα τελευταία lookκαι τα εργαλεία για να τα δημιουργήσουν
…ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ μέσω ενός προοδευτικού προγράμματος εκπαίδευσης κομμωτών
…ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ μέσω των κορυφαίων influencers στο χώρο της κομμωτικής
…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ τους κομμωτές σε κάθε τους βήμα

Η Schwarzkopf Professional συνεχίζει να χτίζει πάνω στα 120 χρόνια ΕΠΑΝεφεύρεσης των μαλλιών, ΕΠΑΝΑπροσδιορισμού του χρώματος, ΕΠΑΝΑκαθορισμού τωντάσεων στα μαλλιά, ΕΠανάστασης στην εκπαίδευση, ΕΠΑΝΑπροωθώντας την επιτυχία των κομμωτηρίων και ΕΠΑΝενισχύοντας συνεργασίες…

Επειδή “η επιτυχία σας είναι και δική μας”!

Το 2018 θα είναι μια χρονιά ΕΠΑΝΑπροσδιορισμού των μαλλιών με νέα συναρπαστικά brands και λανσαρίσματα προϊόντων – για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.schwarzkopfpro.com. Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τη @schwarzkopfproστα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναζητήστε το hashtag#SKPFacts όπου η SchwarzkopfProfessionalαποκαλύπτει 120 σημεία που γιορτάζει στα 120 χρόνια της επαναστατικής κομμωτικής!

Νέα σειρά Oil Ultime

Ήρθε η ώρα να εξισορροπήσουμε μαλλιά και πνεύμα καθώς η Schwarzkopf Professionalμπαίνει σε έναν καινούριο κόσμο πολυτελούς περιποίησης για τα μαλλιά βασισμένης στα έλαια,με τη ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ OIL ULTIME.

Το Oil Ultime έχει ενισχυθεί με έλαια που εξατμίζονται και διαλύονται μόνα τους για την απόλυτη ανάλαφρη αίσθηση. Τα 100% φυσικά, καθαρά έλαια προσφέρουν στα μαλλιά σαγηνευτική λάμψη και απαλότητα, ενώ οι θεραπείες στα κομμωτήρια- με αρωματικά Αιθέρια Έλαια εμπνευσμένα από τη μοντέρνα αρωματοθεραπεία– βοηθούν τις πελάτισσες να ξεφύγουν από την έντονη καθημερινή τους ρουτίνα.

Επαναφέρετε τη λάμψηκαι Εξισορροπήστε μαλλιά και νου με τη σειρά Oil Ultime

 

Τα μυστικά του Oil Ultime

Οι καινοτόμες συνθέσεις της σειράς OilUltimeομορφαίνουν όλους τους τύπους μαλλιών,χωρίς να τα βαραίνουν, ενώ τα σαγηνευτικά Αιθέρια Έλαια βυθίζουν τις πελάτισσες σε μια αρωματική εμπειρία περιποίησης. Το OilUltimeείναι βασισμένο σε τρεις ουσιαστικούς πυλώνες:

  1. 100% φυσικά, καθαρά έλαια, για πρωτόγνωρη απαλότητα και εκθαμβωτική λάμψη:

 

Τα πιο πολύτιμαέλαιαArgan, Marula, RoseκαιBarbary Figέχουν αναμειχθεί σε ανάλαφρες φόρμουλες για να ανανεώσουν και να ομορφύνουν όλους τους τύπους μαλλιών.Μέσω μίας διεξοδικής διαδικασίας εκκαθάρισης, εξασφαλίζουμε ότι μόνο οι πιο πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και συστατικά αυτών των πολύτιμων ελαίων θα χρησιμοποιηθούν, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, με αστραφτερή λάμψη.

  1. Έλαια που διασπώνται και εξατμίζονται γρήγορα, για ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά

Τα έλαια περιβάλλουν τα μαλλιά, γεμίζοντας τις πορώδης περιοχές στη δομή της τρίχας, ενώκάθε επιπλέονέλαιο εξατμίζεταιαμέσως ή ξεπλένεται εύκολα, εξασφαλίζονταςμια ανάλαφρη αίσθηση.

  1. Τελετουργίες αρωματοθεραπείας για εσωτερική αρμονία, δημιουργώντας την ομορφιά εκ των έσω.

Η αρωματοθεραπεία έχει εξασκηθεί από διάφορες κουλτούρες για αιώνες μέσα από συνεπή χρήση συγκεκριμένων φυτικών και βοτανικών φαρμάκων. Παραδοσιακά η αρωματοθεραπεία λειτουργεί με Αιθέρια έλαια φυσικής προέλευσης από μια πληθώρα φυτών, τα οποία είναι γνωστά για την ενίσχυση της φυσικής και ψυχολογικής μας υγείας, και μπορούν να εφαρμοστούν, μεταξύ άλλων τρόπων, μέσω της μυρωδιάς.
Τα Τελετουργικά Αρμονίας Oil Ultimeστα κομμωτήρια είναι βασισμένα στα αιθέρια έλαια για να καθιερώσουν μια πολυτελή, αποπλανητική και πρωτόγνωρη υπηρεσία.

Τελετουργικό Αρμονίας Oil Ultimeστο κομμωτήριο:

Το Τελετουργικό Αρμονίας στο κομμωτήριο είναι ένα αισθησιακό ταξίδι βασισμένο στην αρωματοθεραπεία, το οποίο συνδυάζει τα Αιθέρια Έλαια Oil Ultime με ένα μασάζ απολέπισης τριχωτού για να εξισορροπήσει το πνεύμα και να προετοιμάσει το τριχωτό για τη διαδικασία καλλωπισμού. Ανάλογα με τη διάθεσήτης, κάθε πελάτισσα μπορεί να επιλέξει μεταξύ των Αιθέριων Ελαίων Energizing ή Relaxing και να προσαρμόσει το Τελετουργικό Αρμονίας στις δικές της ανάγκες:

  • Oil Ultime Essential Oil EnergizingεμπεριέχειαρωματικάέλαιαΜανταρινιούκαιYlang-Ylang για να αναζωογονήσει τις κουρασμένες και στρεσαρισμένες αισθήσεις. Το μίγμα Αιθέριων Ελαίων, σε συνδυασμό με ένα αναζωογονητικό μασάζ, προσφέρει μια εμπειρία ανανέωσης που προάγει τη θετική σκέψη και φτιάχνει τη διάθεση
  • Oil Ultime Essential Oil Relaxingεμπεριέχει χαλαρωτικά, αρωματικά έλαια Λεβάντας και Γιασεμιού τα οποία γαληνεύουν τις αισθήσεις και ανακουφίζουν από το άγχος και το στρες. Ο συνδυασμός των Αιθέριων Ελαίων, με ένα χαλαρωτικό μασάζ, συμβάλει στην απομάκρυνση των αρνητικών συναισθημάτων και την αποβολή της έντασης και του στρες, ανυψώνοντας τη διάθεση

 

Το τελετουργικό αρμονίας στα κομμωτήρια συνδυάζεται με το OilUltimeOilInScrub, το οποίο είναιεμπλουτισμένο με εκχύλισμα από το πολυτελές Άνθος Λωτού και πολύτιμα μόρια από κέλυφος Argan για να απομακρύνει τους ρύπους και να απελευθερώσει τους φραγμένους πόρους. Σε δεύτερο στάδιο, τα μαλλιά καθαρίζονται και περιποιούνται με ανάλαφρες αλλά υψηλής-απόδοσης φόρμουλες είτε για λεπτά έως κανονικά (σειρά OilUltimeMarula&RoseOil) ή για κανονικά προς χονδρά μαλλιά (σειρά OilUltimeArgan&BarbaryFigOil).Τέλος, για μια πινελιά φινιρίσματος, επιλέγεται ένα συμπληρωματικό OilUltimeFinishingOilγια την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά, με εκτυφλωτική λάμψη και απαλότητα.

Η αισθησιακή, αρωματική εμπειρία που προσφέρει το Oil Ultimeείναι εμπνευσμένη από την εξειδικευμένη στην αρωματοθεραπεία πρέσβειρα της σειράς,Kazue Gill, η οποία διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και προϋπηρεσίας. Από τον Ιανουάριο του 2018, μπορείτε πλέον να μάθετε περισσότερα για την εξειδίκευσή της καθώς και όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας Schwarzkopf Professional.

Η σειρά Oil Ultime πιο αναλυτικά:

 

Αποκλειστικά στα Κομμωτήρια:

Τα Αιθέρια Έλαια Oil Ultime για Χαλάρωση και Τόνωση είναι ένα μείγμα από επιλεγμένα Αιθέρια Έλαια που είναι γνωστά για την ικανότητά τους να ισορροπούν τη διάθεση. Αυτά τα Αιθέρια Έλαια εντάσσουν την πελάτισσα σε ένα αισθησιακό, αρωματικό ταξίδι στο κομμωτήριο, για να εξισορροπήσει την εσωτερική της αρμονία και να αντλήσει ομορφιά που πηγάζει από το εσωτερικό:

 

Oil Ultime Oil-In-Scrub:

Σχηματισμένο από μια μίξη φυσικών, καθαρών ελαίωνκαι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από το πολυτελές Άνθος Λωτού και πολύτιμα μόρια από κέλυφος Argan. Χρησιμοποιείται για να αφαιρεί τους ρύπους και να απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους αλλά και για να προετοιμάσει τα μαλλιά και το τριχωτό για το επόμενο βήμα καλλωπισμού στο Τελετουργικό Αρμονίας στο κομμωτήριο.

 

Oil Ultime Essential Oil Relaxing:

Μια πολυτελής μίξη από χαλαρωτικά αρωματικάέλαια Λεβάντας και Γιασεμιού για να χαλαρώσει από τις αισθήσεις άγχους και στρες. Μέρος του Τελετουργικού Αρμονίας στο κομμωτήριο.

 

Oil Ultime Essential Oil Energizing:

Εμπλουτισμένη με αναζωογονητικά αρωματικάέλαιαΜανταρινιού και Ylang-Ylangγια να αναζωογονήσει από τις αισθήσεις κόπωσης και εξάντλησης. Μέρος του Τελετουργικού Αρμονίας στο κομμωτήριο.

 

Λεπτά έως Κανονικά Μαλλιά- η σειρά Oil Ultime Marula Rose Oil, με 100% φυσικό,καθαρό έλαιο Marula&Τριανταφυλλιάς για ανάλαφρη θρέψη, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει και να περιποιείται τα λεπτά προς κανονικά μαλλιά.

 

Oil Ultime Light Oil-in-Shampoo:

Το διάφανο σαμπουάν καθαρίζει απαλά και ομορφαίνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Σχεδιασμένο με Έλαια Marula& Τριανταφυλλιάς για να αναπληρώσει και να ενισχύσει την λάμψη.

 

Oil Ultime Light Oil-in-Spray Conditioner:

Μια ανάλαφρη πολυτελής 2-φασική φόρμουλα με Έλαια Marula& Τριανταφυλλιάς που 1. Θρέφει και ομορφαίνει και 2. Βοηθάει στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών.

 

OilUltimeLightOilinMousseTreatment:

Μια εξαιρετική mousse με Έλαια Marula& Τριανταφυλλιάς που θρέφει και ομορφαίνει, χωρίς να βαραίνει τα λεπτά μαλλιά. Τελειοποιεί την επιφάνεια της τρίχας, ενισχύοντας τη φυσική λάμψη.

 

Για Κανονικά προς Χονδρά Μαλλιά–ησειρά Oil Ultime Argan Barbary Fig Oil,είναι ειδικά σχεδιασμένη για ναομορφαίνει τα κανονικά προς χονδρά μαλλιά. Οι πολύτιμες συνθέσεις με μία μίξη ελαίων Argan και Barbary Figπαρέχουν την αναγκαία ενυδάτωση και περιποίηση ενώ μειώνουν το φριζάρισμα και χαρίζουν φυσική λάμψη:

 

OilUltimeOilShampoo:

Σχεδιασμένο με Έλαια Argan and Barbary Fig για να ενισχύσει τη λάμψη και την απαλότητα, η πολυτελής του φόρμουλα καθαρίζει απαλά και ομορφαίνει τα μαλλιά.

 

 

Oil Ultime Oil-in-Conditioner:

Ένα πλούσιο γαλάκτωμα με Έλαια Argan and Barbary Fig που ανανεώνει, ξεμπερδεύει και ομορφαίνει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους μια ανάλαφρη αίσθηση.

 

 

Oil Ultime Oil-in-Treatment:

Περιέχοντας τη μεγαλύτερη ποσότητα σε Έλαια Argan and Barbary Fig από όλη τη σειρά, η σύνθεση αυτή θρέφει σε βάθος, ξεμπερδεύει και τιθασεύει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

 


Oil Ultime Finishing Oils – μία ποικιλία πολύτιμων, 100% φυσικών, καθαρών ελαίων που βοηθούν στην θρέψη και λείανση διαφόρων τύπων μαλλιών και ελαίων που εξατμίζονται γρήγορα και προσφέρουν ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά. Τα μαλλιά μένουν απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

 

Oil Ultime Marula Finishing Oil

Περιποιείται τα λεπτά έως κανονικά μαλλιά

 

OilUltimeRoseFinishingOil

Ενυδατώνειταστρεσαρισμέναλεπτά έως κανονικά μαλλιά

 

OilUltimeArganFinishingOil

Ομορφαίνειτακανονικάπρος χονδρά μαλλιά

 

Oil UltimeBarbary Fig Finishing Oil

Θρέφει και ανανεώνει σε βάθος τα πολύ ξηρά και εύθραυστα μαλλιά

 

 

Ακολουθήστε τη Schwarzkopf Professionalστα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο @schwarzkopfproκαι κρατήστε επαφή με το Oil Ultime μέσα από τα hashtags#OilUltimeκαι #TrueBeauty

 

 

Σχετικά άρθρα