Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη – Τι της συνέβη;

Η Νόρα Βαλσάμη είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς όλων μας και θα περάσουν σίγουρα πολλά χρόνια ακόμη όπου θα παρακολουθούμε ξανά και ξανά τις επιτυχίες της. Δυστυχώς όμως, η ίδια δε διανύει την καλύτερή της φάση, αφού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου και έχει εγκατασταθεί προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια της. Σύμφωνα με το Spirto, είναι «Καθηλωμένη, απομονωμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει».

Ας δούμε τι δήλωσε όμως η ίδια η Νόρα:«Είμαι πολύ άρρωστη. Είμαι στο νοσοκομείο εδώ στη Σύρο. Θα μείνω μόνιμα στο νησί. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα σπιτάκι. Αποφασίσαμε να ζήσουμε εδώ από κάποιους φίλους που έχουμε. Είναι πιο ήσυχα, πιο καλά και πιο πολιτισμένα. Ελπίζω αυτή η αλλαγή να με βοηθήσει στην υγεία μου».

Ήταν ήδη γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους πως η ηθοποιός περνά δύσκολες στιγμές και η ανορθόδοξη τροπή στην υγεία της την οδήγησαν στο να αναζητήσει ένα πιο ήρεμο περιβάλλον διαμονής μακριά από την Αθήνα. Μάλιστα πέρα από θέματα υγείας, την καλλιτέχνη απασχολούν και διάφορα οικονομικά προβλήματα, με κίνδυνο απώλειας ακόμη και του ίδιου της του σπιτιού.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα