Εξιχνίαση εγκλήματος: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του 19χρονου στο Μαρούσι – Τον σκότωσαν για 170 ευρώ!

Οι Αρχές εξακρίβωσαν ότι οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών.  Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι λίγες ώρες μετά το έγκλημα ο 23χρονος Αλβανός, κατέβασε τη σελίδα του στο facebook, έφυγε στην Αλβανία, ενώ την επομένη του εγκλήματος έφυγε ο 33χρονος και τρεις ημέρες μετά πέρασε τα σύνορα και ο 24χρονος. Όλοι τους εγκατέλειψαν τη χώρα οδικώς.
Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ έχει κινηθεί και η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN, η αιτία για τη δολοφονία ήταν διαφορά για μικροποσότητα ναρκωτικών και για ένα χρηματικό ποσό περίπου 170 ευρώ, τα οποία είχε πάρει χαρτζιλίκι από τους συγγενείς του.

Ο 19χρονος είχε επικοινωνήσει με το δράστη, του έδωσε το χρηματικό ποσό για να παραλάβει ποσότητα χασίς, όμως ο δράστης του εγκλήματος δεν του έδωσε ποτέ τα ναρκωτικά. Το μοιραίο βράδυ, το θύμα, από την πλατεία που ήταν μαζί με τους φίλους του, πήρε τηλέφωνο τον δράστη και ζήτησε την ποσότητα των ναρκωτικών που του χρωστούσε.

Μάλιστα υπήρξε έντονος διαπληκτισμός με αποτέλεσμα ο δράστης να κλείσει το τηλέφωνο, να πάει να βρει το θύμα του στην πλατεία και να του ζητήσει και το λόγο που του μίλησε άσχημα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις μαρτυρίες των φίλων του 19χρονου θύματος, ο 23χρονος αλλά και ο 33χρονος δράστης, επιχείρησαν με μαχαίρια να τραυματίσουν και τους φίλους του 19χρονου θύματος, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Όπως προέκυψε και οι τρεις δράστες  στο παρελθόν είχαν κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Το έγκλημα είχε γίνει στις 18 Μαρτίου του 2018 στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι και ο 19χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί από τους φίλους του.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα