Ο Λυκουρέζος πουλάει την αγαπημένη βίλα της Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη

Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη… ζωή το περασμένο καλοκαίρι και οι μνήμες του θανάτου της είναι ακόμα νωπές στον άντρα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του με εκείνη. Ωστόσο, ο διαπρεπής δικηγόρος, καθώς όλα δείχνουν, έχει αλλάξει σελίδα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Νατάσας Καλογρίδη…

Όταν “έφυγε” από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε δηλώσει ότι δεν ήθελε να έχει τίποτα που να του τη θυμίζει. Γι΄αυτό το λόγο προφανώς και αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στην αγαπημένη βίλα της στο Πόρτο Ράφτη, όπου περνούσαν στιγμές χαλάρωσης από τις φουρτούνες της καθημερινότας! Μάλιστα εκεί άφησε την τελευταία της πνοή η ηθοποιός. επομένως συνδέεται άρρηκτα με τις μνήμες του θανάτου της…

Η αγγελία για την πώληση της βίλας, στην οποία η ηθοποιός είχε κάνει μία από τις φωτογραφίσεις της, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα a-katoikia και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες για το σπίτι, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο από τους χώρους του.

Πρόκειται για ένα πολυτελές σπίτι στο συγκρότημα «Απολλώνιο», με μόνιμες κατοικίες, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνος, που είναι στην ουσία ένας μικρός λόφος. Την διακόσμηση είχε επιμεληθεί η ίδια η Ζωή Λάσκαρη, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο γνωστός ποινικολόγος είχε εξομολογηθεί πως δεν μπορεί να γυρίσει σε αυτό, καθώς είναι γεμάτο αναμνήσεις.

Σύμφωνα με την αγγελία, πρόκειται για μία μεζονέτα 498 τετραγωνικών μέτρων, σε δύο επίπεδα, με ιδιωτική πισίνα, μέσα σε οικόπεδο 521 τετραγωνικών. Μάλιστα, το συγκρότημα στο οποίο βρίσκεται φυλάσσεται όλο το 24ωρο και παρέχει στους διαμένοντες εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά και εκκλησία.

Στο πρώτο επίπεδο του σπιτιού υπάρχουν χώρος υποδοχής, καθιστικό με βεράντα, τραπεζαρία, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο που περιλαμβάνει ανοικτό λουτρό με τζακούζι, δωμάτιο γκαρνταρόμπας και υπερυψωμένο χώρο γραφείου. Στο 2ο επίπεδο, με πρόσβαση και θέα στην πισίνα, υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με en suite λουτρά, ένα wc για τους επισκέπτες, γραφείο, δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο, αποθηκευτικοί χώροι και ντουλάπες, χώρος πλυντηρίου εργασίας και χαμάμ.

Στον χώρο της πισίνας υπάρχουν στεγασμένο μπαρ και μπάρμπεκιου, ενώ η μεζονέτα διαθέτει επίσης δύο θέσεις στάθμευσης, αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό.

Δείτε τους χώρους του σπιτιού:

 

Πηγή: peoplegreece.com
Φωτογραφίες: a-katoikia.com

Σχετικά άρθρα