Σάντρα Μπούλοκ: Αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα 16 της

Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών Σάντρα Μπούλοκ έδωσε μια συνέντευξη στο Instyle Magazine και μίλησε τόσο για τη ζωή της ως ηθοποιός και ως μητέρα όσο και για το κίνημα #Timesup.

Η Σάντρα Μπούλοκ, η οποία πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Oceans8, δώρισε 500.000 δολάρια στο Κίνημα TimesUp, το οποίο στηρίζει τόσο οικονομικά όσο και εμπράκτως. Για πρώτη φορά στην εν λόγω συνέντευξη προβαίνει και σε μια σημαντική αποκάλυψη:

Μου συνέβη όταν ήμουν 16. Το γεγονός αυτός με παρέλυσε για μια στιγμή ενώ σκεφτόμουν: “άραγε θα με πιστέψει κανείς;”.

Σύμφωνα με τη διάσημη ηθοποιό, το #Timesup δεν είναι για τις σταρ του Χόλυγουντ. Είναι για την ανύπαντρη μητέρα που κακοποιείται, που πέφτει θύμα εκφοβισμού. Για να αισθάνεται εκείνη κάθε μέρα ασφαλής”.

Πέρα από το κίνημα Timesup, η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε και για τα παιδιά της, τον Λου και τη Λέιλα καθώς και για τη σχέση της με τον φωτογράφο Bryan Randall.

Η Σάντρα Μπούλοκ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της σειράς  Ocean, το Oceans8. Αυτή τη φορά το cast αποτελείται μόνο από γυναίκες. Ανάμεσά τους η Ριάνα, η Άν Χάθαγουέι και η Κέιτ Μπλάνσετ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στους κινηματογράφους.

Με πληροφορίες από www.rte.ie

 

Σχετικά άρθρα