Meghan Markle: Το φόρεμα που επέλεξε στο πάρτι του γάμου και η κίνηση που συνεπήρε τον Harry

H Μegan Μarkle μας εξέπληξε όλους όταν ανακαλύψαμε πως το νυφικό της ήταν τελικά του γαλλικού οίκου Givenchy. Τι κι αν ήταν όλοι σίγουροι πως θα επιλέξει Ralph & Russo, τι κι αν μετά νόμιζαν πως τελικά θα εμφανιστεί με Stella MacCourtney, εκείνη υπήρξε ανατρεπτική.

meghan-nyfiko

 

foremata-meghan
Instagram/ #royalwedding

Όμως, είναι δυνατόν σε ένα τόσο σημαντικό event να μην αλλάξει ρούχο έστω μία φορά; Την ευκαρία αυτή της έδωσε η γαμήλια δεξίωση, στην οποία η όμορφη Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα υπέροχο άσπρο νυφικό φόρεμα το οποίο αυτή τη φορά ήταν όντως δια χειρός της Βρετανίδας σχεδιάστριας Stella McCartney.

Άλλωστε, θα έπρεπε και με κάποιον τρόπο να τιμήσει τη χώρα καταγωγής του Πρίγκιπα συζύγου της. Όσον αφορά το ύφος της haute couture δημιουργίας, δεν ήταν έξω από τα νερά της: λιτό, minimal και χωρίς κραυγαλαιότητες όπως ακριβώς και το νυφικό της. και σε γραμμή. Πρόκειται για ένα halterneck: maxi φόρεμα, με έμφαση στους ώμους της. Τα παπούτσια που επέλεξε ήταν ένα ζευγάρι κλασικές γόβες Aquazurra με baby blue σόλες.

meghan-harry-sygkinhsh
Twitter/ #royalwedding

Αυτό που θα συνεπήρε σίγουρα όμως τον Harry, που ήταν και παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητος σε ό,τι αφορά τη μητέρα του, η επιλογή της Meghan να φορέσει το δαχτυλίδι της Diana.

meghan-dactylidi-ntaiana
Instagram/ #royalwedding

 


Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα