Σακίρα και Πικέ ανέβασαν βίντεο του… χορευτή γιου τους! (BINTEO)

H Shakira και ο σύζυγός της Piqué είναι από τα αγαπημένα μας και πιο hot ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Όχι μόνο φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, αλλά έχουν και ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ.

Την ευτυχία τους εδώ και χρόνια ολοκληρώνουν και τα παιδιά τους, που φαίνεται να έχουν υιοθετήσει πολλά από τα χαρίσματα των γονιών τους. Συγκεκριμένα, ο Piqué παρακολούθησε τις πρόβες της συζύγου του μαζί με το μικρό τους γιο, Sasha που απέδειξε πως έχει τα γονίδια της super star μαμάς του. Λικνίστηκε στο ρυθμό της Λατίνας τραγουδίστριας και συνεπήρε τον άσο του ποδοσφαίρου που δε μπόρεσε να συγκρατηθεί από το να τον βιντεοσκοπήσει. Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα τράβηξε video το μικρό και το πόσταρε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram για να ξετρελάνει και τους ακολούθους του.

Δε θα μονοπωλεί μόνο η μητέρα μου τα βλέμματα με τις χορευτικές της δεξιότητες, θα σκέφτηκε ο Sasha και είχε απόλυτο δίκιο. Μόλις 3 ετών, ευχόμαστε να μας χαρίσει άπειρες τέτοιες στιγμές στο μέλλον, μιας και φαίνεται να το απολαμβάνει και ο ίδιος. Δε σταμάτησε στιγμή να λικνίζεται στο tempo της Κολομβιανής star, την οποία και προσπαθούσε με μανία να αντιγράψει. Στο caption της φωτογραφίας, ο περήφανος μπαμπάς έγραψε: «Πρόβες! Σακίρα και Σάσα», με τα likes που ακολούθησαν να είναι χιλιάδες.

Δείτε το βίντεο:

Rehearsals! Shak&Sasha

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Piqué (@3gerardpique) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα