Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί (φωτό)!

«Έρχεται κι άλλο μωρό… Έχει περάσει το “επικίνδυνο” διάστημα του πρώτου τριμήνου και επίσης, είμαι και υπερβολικά χαρούμενη, δεν μπορώ να το κρατάω για τον εαυτό μου!», είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Ελένη, την Τρίτη, η η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ανακοινώνοντας ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον ερχομό του πρώτου.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη της ηθοποιού στην οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα, στα social media είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το πρώτο ενσταντανέ της εγκυμονούσας δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής Ελένη, ενώ η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ακόμα ένα, υπό τον τίτλο «secret revealed» (σ.σ. «το μυστικό αποκαλύφθηκε»). «Η ευτυχία μου είναι κάτι που αποκτήθηκε με πολύ κόπο και μετά από πολλές λάθος επιλογές… Σήμερα είμαι τρισευτυχισμένη και το οφείλω στον άνθρωπο που μ’ έκανε αυτό που πάντα ήθελα. Μαμά και αφοσιωμένη σύντροφο», πρόσθεσε στην λεζάντα, στέλνοντας ένα δημόσιο μήνυμα αγάπης προς τον σύζυγό της, Φώτης Μπερνάντο.

Secret revealed… ???? ————-❤————- Η ευτυχία μου είναι κάτι που αποκτήθηκε με πολύ κόπο και μετά από πολλές λάθος επιλογές… Σήμερα είμαι τρισευτυχισμένη και το οφείλω στον άνθρωπο που μ’ έκανε αυτό που πάντα ήθελα. Μαμά και αφοσιωμένη σύντροφο… ———————————————- @fotisbenardo i love u more than words can say ????‍????‍????‍????❤ second #babynardo is on the way!!! #happymommy #complete #loveabsolutely #pregnantmom ———————————————— Dress by @stelioskoudounaris Shoes by @favela.gr and @jeffreycampbellgreece Styling by the queen @elenapapastavrou Makeup by @thewomanking and @maccosmeticsgreece Nails by @nailsgreece and @nyxinyxi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις


Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα