Dua Lipa: Ξεσήκωσε τον αντρικό πληθυσμό με τη σέξι εμφάνισή της στον τελικό του Champions League

Το βράδυ του Σαββάτου ο ανδρικός πληθυσμός όλων των ηπείρων, πλην Αμερικής, είχε στηθεί στις τηλεοράσεις για να δει τον τελικό του Champions League. Πριν ξεκινήσει ο τελικός εμφανίστηκε μια νεαρή κοπέλα για να διασκεδάσει το κοινό. Η Dua Lipa συστήθηκε για τα καλά σε όσους δεν την ήξεραν ακόμα.

Η λέξη ακόμα δεν μπήκε εκ παραδρομής. Η Dua Lipa είναι ήδη πολύ γνωστή και στα Billboard Awards πιστοποίησε ότι είναι το πιο hot όνομα της μουσικής βιομηχανίας. Με το πρώτο της single, το New Rules, να έχει ξεπεράσει για πλάκα το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο Youtube και το IDGAF να είναι στα 300 εκατομμύρια, η καταγόμενη από την Πρίστινα αποδεικνύει ότι έχει έρθει για να αφήσει εποχή.

Το βράδυ του Σαββάτου βέβαια έδειξε ότι εκτός από την μουσική της ικανότητα, είναι hot και το παρουσιαστικό της. Κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Μάρκο Ασένσιο, το νεαρό αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φήμες θέλουν τον ποδοσφαιριστή και την Dua Lipa να πέρασαν μαζί το βράδυ.

Pics by @pixielevinson from the @championsleague #UCLfinal Opening Ceremony performance with @pepsi #LoveitLiveit watch in full > https://bit.ly/2LySiK8 ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις

Ποια είναι όμως η 22χρονη Αγγλοαλβανίδα;

Οι γονείς της γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην αλβανική μειονότητα του Κοσόβου, στην Πρίστινα. Μόλις έκαναν την Dua έφυγαν για το Λονδίνο. Εκεί έμαθε τη μουσική η κόρη τους που το όνομα της σημαίνει Αγάπη στα αλβανικά. Ο πατέρας της για την ακρίβεια ήταν μέλος σε ροκ μπάντα. Ο Duakgjin Lipa επηρέασε την Dua σε κάθε επίπεδο.

Για ένα διάστημα ασχολήθηκε με το μπάσκετ γιατί πίστευε ότι θα την βοηθούσε να ψηλώσει. Μόλις το παράτησε πήρε απότομα πόντους. Το 2008 επέστρεψαν στο Κόσοβο. Εκείνη όχι για πολύ. Στα 15 της σηκώθηκε και έφυγε για να πάει να αναζητήσει την τύχη της στο Λονδίνο. Έτσι, σπούδασε στην ίδια σχολή που πήγε η Έιμι Γουαϊνχάουζ και η συμπατριώτισσα της Ρίτα Όρα.

Πριν γίνει τραγουδίστρια, η Dua Lipa δούλεψε πόρτα σε κλαμπ στο Mayfair. Από κει και μετά ξεκίνησε η πορεία προς την κορυφή της μουσικής βιομηχανίας. 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχετικά άρθρα