Κι όμως! Ο Μr Big του Sex and the City ήταν υπαρκτό πρόσωπο!

Οι απανταχού φαν του Sex and the City θυμούνται το ειδύλλιο του Μr Big με την Κάρι Μπράντσο. Πόσο είχε… ταλαιπωρήσει την πρωταγωνίστρια της σειράς, μέχρις ότου κατέληξαν, αφού πέρασαν από 40 κύματα, να παντρευτούν…

Με αφορμή τα 20 χρόνια από την έναρξη της σειράς, η σεναριογράφος Candace Bushnell προβαίνει σε διάφορες αποκαλύψεις για άγνωστες λεπτομέρειες που αφορούν το δημοφιλές παγκοσμίως “Sex and The City”. Μια από αυτές αφορά τον Mr Big! Ο ρόλος δεν αποτέλεσε προϊόν φαντασίας αλλά εμπνεύστηκε από ένα υπαρκτό πρόσωπο στη ζωή της συγγραφέως! Μάλιστα η δική της ιστορία με τον Mr Big της δεν είχε αίσιο τέλος και αυτό σχεδίαζε να κάνει και στη σειρά! Αλλά δέχτηκε μεγάλη πίεση από τον κόσμο να καταλήξει εντέλει μαζί το ζευγάρι!

Ποιος ήταν ο αληθινός Mr Big;

Ο Ron Galloti, πρώην εκδότης της Vogue και του GQ. Πρόκειται για έναν άντρα πολύ… ζωηρό με πολλές απιστίες στο ενεργητικό του. Μία από τις πρώην συντρόφους του ήταν και το μοντέλο Janice Dickinson (όπως είδαμε στη σειρά την «Natasha»), την οποία συναντούσε ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος! Εκείνη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως για χάρη του άντρα αυτού εγκατέλειψε τον Sylvester Stallone.

Το οριστικό τέλος στη σχέση τους το έδωσε η συγγραφέας γιατί προφανώς δεν άντεξε την εκρηκτική προσωπικότητα και τη… ζωηράδα του Mr Big! Στη συνέχεια η Bushnell  έγραψε για την εμπειρία της στη στήλη της στην εφημερίδα «New York Observer», ακριβώς όπως έκανε η Carrie στη δική της στήλη «Sex and the City»!

Πώς όμως προέκυψε το κωδικό όνομα «Mr. Big»;

Η Candace Bushnell απαντά: «Ήταν ένας από αυτούς τους Νεοϋορκέζους με την μεγάλη προσωπικότητα. Απλά τον παρατηρούσες με το που έμπαινε σε ένα δωμάτιο. Ήταν ο Mr. Big»! Υπενθυμίζουμε ότι τον Mr. Big στη σειρά είχε ενσαρκώσει με απόλυτη επιτυχία ο Chris Noth.

Σχετικά άρθρα