Τόμας Μαρκλ σε πρίγκιπα Χάρι: “Ορκίσου ότι δε θα σηκώσεις ποτέ χέρι πάνω στην κόρη μου”

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο της κόρης του έδωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ Τόμας, όπου και αποκάλυψε γιατί απουσίαζε από τον γάμο αλλά και υπό ποιες προϋποθέσεις έδωσε τη συγκατάθεσή του στον Χάρι για να παντρευτεί τη Μέγκαν.

Ο 73χρονος πατέρας εξέφρασε τη θλίψη του που δεν κατάφερε να συνοδεύσει ο ίδιος την κόρη του στην εκκλησία. Από την άλλη, ωστόσο, αισθάνθηκε ζήλια αλλά και ευγνωμοσύνη απέναντι στον πρίγκιπα Κάρολο -που δεν έχει γνωρίσει ποτέ- που ανέλαβε τελευταία στιγμή να συνοδεύσει την κόρη του!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Piers Morgan στην πρωινή εκπομπή Good Morning Britain έδωσε ο Τόμας Μαρκλ. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι υπέρ του Brexit ενώ θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία στη διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή η αποκάλυψη θα… ταράξει τα νερά καθώς η βασιλική οικογένεια πρέπει να παρουσιάζεται αντικειμενική στα πολιτικά τεκταινόμενα.

Παράλληλα, μίλησε για την έντονη επιθυμία της κόρης της να γίνει σύντομα μητέρα. Αν και δεν είναι ακόμα έγκυος, ο Τόμας Μαρκλ ελπίζει πως σύντομα θα έρθει ένα παιδί στη ζωή του νέου βασιλικού ζεύγους.

Ο Τόμας Μαρκλ παραδέχτηκε ότι ήταν μεγάλο λάθος ότι τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην παρευρεθεί στον γάμο και ειδοποίησε το ζεύγος μόλις δυο μέρες πριν αλλά ήταν ζήτημα υγείας… Το θέμα της υγείας του άλλωστε είχε εμφανιστεί πολύ πριν το σκάνδαλο που είχε κυκλοφορήσει λίγες μέρες πριν από τον γάμο…

Πάντως ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ελπίζει να γνωρίσει σύντομα από κοντά τον Χάρι, ο οποίος του ζήτησε τηλεφωνικώς το χέρι της κόρης του. Ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε στη συνέντευξη ότι δέχτηκε να του δώσει την κόρη του αφού πρώτα ο πρίγκιπας τον διαβεβαίωσε ότι δε θα απλώσει ποτέ χέρι πάνω της!…

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Πηγή: dailymail.co.uk

 

 

 

Σχετικά άρθρα