Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά της (βίντεο)

Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα χθες είχε τα γενέθλιά της και μάλιστα μόλις μπήκε σε μία νέα δεκαετία της ζωής της, αφού έγινε 30. Φυσικά, ο σύντροφος και μέλλοντας σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί, οργανώνοντας μάλιστα μια ξεχωριστή έκπληξη για την καλή του.

Ενώ ήταν στο σπίτι τους στον Άγιο Δομίνικο, χτύπησε το κουδούνι και ξεπρόβαλε μια φίλη του ζευγαριού κρατώντας την τούρτα της Χριστίνας, με τον Σάκη να τραβάει video όλο το σκηνικό. Η Χριστίνα από τη μεριά της το ανέβασε στο instagram και έγραψε: “Σ’ αγαπώ Σάκη”.

Στη συνέχεια, ανήρτησε και μια φωτογραφία της με το πιο αισιόδοξο μήνυμα: «Και πέρασαν τα χρόνια… και έγινα 30!Και έχω ένα εκατομμύριο λόγους να χαμογελάω! Την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τις αναμνήσεις όλων όσων κατάφερα μέχρι τώρα και τον ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα που έρχονται! Ευγνώμων για όλα… το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι: «Ζήσε τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι ωραία μόνο αν επιλέξεις να τη βλέπεις έτσι!».

Και πέρασαν τα χρόνια… και έγινα 30! Και έχω ένα εκατομμύριο λόγους να χαμογελάω! Την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τις αναμνήσεις όλων όσων κατάφερα μέχρι τώρα και τον ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα που έρχονται! Ευγνώμων για όλα… το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι: «Ζήσε τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι ωραία μόνο αν επιλέξεις να τη βλέπεις έτσι!» #alwayslookonthebrightsideoflife #happythirties #birthdaygirl #happybirthdaytome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις


Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα