Ψηλά στην εκτίμηση των Ελλήνων ο Π. Παυλόπουλος

Ιδιαίτερα υψηλά είναι τα ποσοστά δημοφιλίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις «Τάσεις» της MRB που δημοσιεύτηκαν την περασμένη Πέμπτη.

Το 56,2% των ερωτηθέντων έχει «ευνοϊκή γνώμη» και δηλώνει για τον Προκόπη Παυλόπουλο ότι «είναι ένας από τους καλύτερους» ενώ «όχι ευνοϊκή γνώμη» έχει για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 30,7%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος έχει περισσότερες θετικές γνώμες (62,9%) , ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης συγκεντρώνει 27,1% και ο έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ 29,7%.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι πρώτος σε δημοφιλία πολιτικός αρχηγός στο ερώτημα «Είναι ένας από τους καλύτερους και έχω ευνοϊκή γνώμη» συγκεντρώνει 28,2% και ο Αλέξης Τσίπρας που είναι δεύτερος συγκεντρώνει 21%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η δημοτικότητα των μελών της κυβέρνησης στο σύνολο των ψηφοφόρων.

Η υπουργός Πολιτισμού Έλενα Κουντουρά παραμένει σταθερά πρώτη με 18,5% και ακολουθούν ο Γιάννης Δραγασάκης (16,2%), ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (15,8%), Όλγα Γεροβασίλη και Πάνος Κουρουμπλής (14,4%), Λυδία Κονιόρδου (14%) και Έφη Αχτσιόγλου και Νίκος Κοτζιάς (13,5%).

Πηγή: news247.gr

 

Σχετικά άρθρα