Πριγκίπισσα Ευγενία: Πότε παντρεύεται η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ;

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει μόνο 2 εγγόνια, τον Χάρι και τον Γουίλλιαμ. Έχει κι άλλα! Και μάλιστα μια εγγονή της, η πριγκίπισσα Ευγενία, είχε αρραβωνιαστεί πριν από λίγο διάστημα τον επιχειρηματία Jack Brooksbank.

Μιας και η ώρα του γάμου πλησιάζει, η βασιλική οικογένεια έχει αρχίσει τις προετοιμασίες! Ο γάμος θα γίνει τον Οκτώβριο στο κάστρο του Ουίνδσορ, εκεί όπου παντρεύτηκε και ο πρίγκιπας Χάρι την καλή του, την -πλέον- δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως συνηθίζεται σε τέτοια γεγονότα, το παλάτι καλεί απλό κόσμο για να παρακολουθήσει από κοντά το ευχάριστο γεγονός! Όχι όλη την τελετή αλλά μέρος της. Φυσικά η διαδικασία δεν είναι απλή! Και δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει όποιος κι όποιος! Γι΄αυτό και από τώρα το Παλάτι έβγαλε ανακοίνωση στην οποία υπάρχει αίτηση να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους, για να γίνει σιγά σιγά το… ξεκαθάρισμα!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Παλατιού:

Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ:

Πριγκίπισσα Ευγενία: Ποια είναι η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ που παντρεύεται μπάρμαν

H Πριγκίπισσα Ευγενία σπάει το Πρωτόκολλο και φτιάχνει Instagram – Θα ακολουθήσουν το παράδειγμα κι άλλοι Γαλαζοαίματοι;

6 λόγοι για να μη θέλεις να γίνεις πριγκίπισσα, σαν τη Μέγκαν Μαρκλ

 Ο γάμος της χρονιάς : Όλο το παρασκήνιο και οι κατηγορίες της οικογένειας της Meghan Markle- Η στήριξη του Χάρι και η εκθαμβωτική τελετή

 

Σχετικά άρθρα