Σάσα Σταμάτη: Θα κάνει αλλαγές στην εκπομπή της;

Λίγο μετά το κλείσιμο της σεζόν η Σάσα Σταμάτη ποζάρει ως Βaywatch ναυαγοσώστρια και μιλά για όλα στο People.

Ισχύει ότι κάποια στιγμή μιλούσες για Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1;

Όχι. Δεν ξαναμίλησα με τον ΑΝΤ1 μετά το ραντεβού με τον Λάτσιο. Έκτοτε με πήραν από διάφορες εκπομπές για να πλαισιώσω πάνελ, αλλά από τη στιγμή που είχα αποφασίσει να μην είμαι στη Φαίη δεν είχε νόημα να πάω κάπου απέναντι. Από το Σεπτέμβριο ξεκίνησε μία κουβέντα με το ΣΚΑΪ, να κάνουμε κάτι καθημερινό, μεσημέρι, με μία ομάδα. Μετά πάγωσε αυτή η κουβέντα γιατί και εγώ δεν είπα «ναι», δεν ένιωθα σίγουρη. Ώσπου ένα βράδυ με πήρε τηλέφωνο η Εύη Κουτσαφτάκη και την ευχαριστώ πολύ για αυτό. Μου είπε πως σκέφτονται να κάνουν εκπομπή το Σαββατοκύριακο και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει. Σχεδόν αμέσως είπα «πάμε».

Είχες στενοχωρηθεί που είχες μείνει εκτός τηλεόρασης;

Όχι, γιατί ήταν επιλογή μου και ήξερα ότι, όταν παίρνεις ένα ρίσκο, πρέπει να αναλάβεις και τις συνέπειες. Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και είπα στον Λάτσιο πως αν δεν κάνω κάτι άλλο θα σταματήσω, δεν είχα καμία πρόταση. Όχι πως ήμουν απεγνωσμένη να βρίσκομαι στην τηλεόραση. Επειδή ήμουν σε μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή για επτά χρόνια, το Πρω1νό, ήθελα να προσέξω πολύ το επόμενο βήμα. Δεν ήθελα να φάω τα μούτρα μου – που θα μπορούσα να τα φάω κιόλας. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σού είχε προτείνει όντως να είσαι στο Late Night Show, όπως γράφτηκε;

Όχι. Ο Γιώργος δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε να πάρει κάποιο συνεργάτη της Φαίης. Δεν έγινε κάποια πρόταση.

Και τελικά αρχίζει το Ooh La La!

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι λίγο πριν ξεκινήσω το πρώτο δοκιμαστικό βλέπω στο πλατό τον Γιάννη Αλαφούζο και την Εύη Κουτσαφτάκη και εκεί μου κόπηκαν τα πόδια. Σκέφτηκα «τώρα τι κάνω;». Ήταν το ένα και μοναδικό δοκιμαστικό. Μετά βγήκα αέρα.

Τα παιδιά τα διάλεξες εσύ ή ήταν συνεργάτες που σου έφεραν;

Συνδυασμός. Αλλά δέσαμε από το πρώτο λεπτό.

Και συνεχίζετε του χρόνου με την ίδια σύνθεση;

Η δική μου επιθυμία είναι να συνεχίσουμε έτσι. Από εκεί κα πέρα αποφασίζει το κανάλι αν θέλει να κάνει προσθαφαιρέσεις.

Ξεκίνησες και η απέναντι εκπομπή, τα Αποκαλυπτικά στο Εpsilon, έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα στη ζώνη. Είχες αγωνία πώς θα πάτε;

Όταν ανακοίνωσα σε φίλους και συναδέλφους ότι θα κάνω αυτή την εκπομπή, μου είπαν όλοι να μην το κάνω γιατί έχουν δοκιμάσει πολλοί να κάνουν κάτι το Σαββατοκύριακο και δεν πετυχαίνει. Όμως, το είχα πάρει απόφαση. Είχα πολλή αγωνία και χρειάστηκε να επισκεφτώ και ψυχολόγο. Θυμάμαι ότι μπήκα μετά από πολύ καιρό στο πλατό της Ντορέττας για να τη χαιρετήσω. Την ώρα που μπήκα, ένιωσα μια ταχυπαλμία. Και κατάλαβα ότι αυτό ήταν υπερβολικό άγχος, οπότε τι θα γινόταν όταν θα ξεκινούσα τη δική μου εκπομπή; Με βοήθησε ο ψυχολόγος να το διαχειριστώ.

Τελικά τα νούμερα σε δικαίωσαν. Κάποιες φορές πέρασες μπροστά και από τον ανταγωνισμό.

Πιστεύω ότι μπορούμε και καλύτερα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν ασχολήθηκα πολύ με τα νούμερα. Απλά με ενδιέφερε να είναι μία εκπομπή που να έχει ενδιαφέρον, να έχει θέματα. Τίποτα δεν χαρίζεται. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Σέβομαι ότι υπάρχει μία ομάδα πέντε χρόνια απέναντι και ότι πήγαινε πολύ καλά. Σκοπός μου δεν ήταν να χτυπήσω τους απέναντι, αλλά να πάω εγώ καλά. Δεν μου αρέσει να μην πάνε καλά ή να κοπούν οι απέναντι σε μια εποχή που όλοι ζουν για το μεροκάματο. Τα Αποκαλυπτικά κατά καιρούς με είχαν στηρίξει. Με είχαν φιλοξενήσει. Θα ήταν και άδικο.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα