Βασίλης Σπανούλης: Δείτε το… δώρο της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλιά του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά και προσπαθούν να διατηρούν και τη σχέση τους ζωντανή.

Το πρώην μοντέλο και ο άσος του μπάσκετ κάθε φορά που οι συνθήκες το επιτρέπουν ξεκλέβουν χρόνο για να είναι μαζί και να περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ολυμπία απαθανατίζει στιγμές τους στα social media και μας μεταφέρει μια μικρή γεύση από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά όμως η έκπληξη ήρθε από τον Βασίλη Σπανούλη. Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού την Τρίτη 7 Αυγούστου είχε γενέθλια, έκλεινε τα 36 του χρόνια, και η γυναίκα της ζωής του του επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις.

Καλοί φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν μαζί για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Σπανούλη με φαγητό, ποτό αλλά και… χορό. Προτεστάντης η Ολυμπία Χοψονίδου. Η ερωτευμένη σύζυγος τραγούδησε το Happy Birthday στον εορτάζοντα και του χάρισε και έναν αισθησιακό χορό. Τα χειροκροτήματα και οι φωνές από τους παρευρισκόμενους ήταν δεδομένα.

Όσο για τον Βασίλη Σπανούλη… ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που τράβηξε τη γυναίκα του βίντεο και τα ανήρτησε σε Instastories στο προφίλ του.

Δείτε την Ολυμπία Χοψονίδου να λικνίζεται για τα μάτια του Βασίλη Σπανούλη και μόνο…

Δεν τον αδικούμε… με τέτοια σύζυγο και λίγα έκανε!

Δείτε την τούρτα για τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη…

36!!!!!!!

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on

Σχετικά άρθρα