Φιλοπάππου: Ληστές μαχαίρωσαν 25χρονο μπροστά στα μάτια της συντρόφου του

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η 23χρονη νεαρή από την Πορτογαλία, η οποία βρισκόταν μαζί με τον 25χρονο που δολοφονήθηκε στου Φιλοπάππου.

Η 23χρονη είναι το πρόσωπο-κλειδί για τους αστυνομικούς, καθώς είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό που έγινε περίπου στις 23.00, βράδυ Τετάρτης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στη Huff Post Greece ότι η νεαρή δεν έχει ακόμα καταθέσει, καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Η Πορτογαλίδα είδε τον νεαρό σύντροφό της νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία ήταν τα άτομα που επιτέθηκαν στο ζευγάρι. Τα ακινητοποίησαν με μαχαίρι και τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, μετρητά και προσωπικά έγγραφα (ταυτότητες, διαβατήρια).

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε οχτώ προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάζονται στη ΓΑΔΑ. Ο θάνατος του 25χρονου προήλθε από πτώση στα βράχια, ενώ έφερε και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο (το οποίο τραύμα δεν ήταν θανατηφόρο). Αυτό που μένει να διερευνηθεί είναι το κατά πόσο οι δράστες έσπρωξαν τον 25χρονο με ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Πηγή: https://www.huffingtonpost.gr/

Σχετικά άρθρα