Στα χέρια της αστυνομίας ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» – Πώς τον παγίδευσαν;

Ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων», ο Σέρβος με το προσωνύμιο «Ιβάν», ο οποίος είχε φέρει στην χώρα μας κάτι λιγότερο από μισό τόνο κοκαΐνης, συνελήφθη τελικά σε τουριστικό θέρετρο στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου έκανε χλιδάτες διακοπές.

Ο «Ιβάν», ένας από τους πλέον καταζητούμενους εμπόρους ναρκωτικών στην Ευρώπη, συνελήφθη τελικά στην Τουρκία σε πανάκριβο ξενοδοχείο της Αττάλειας, μαζί με μια φίλη του από την Σερβία, η οποία μάλιστα είναι μανεκέν. Απολάμβανε τις χλιδάτες διακοπές του, ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τα οποία βέβαια προέρχονταν από το χονδρεμπόριο κοκαΐνης στην «Γηραιά Ήπειρο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» συνελήφθη από τις τούρκικες αρχές, έπειτα από πληροφορίες που διαβίβασε η Europol, αφού πρώτα η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχε καταφέρει να χαρτογραφήσει τα ίχνη του «Ιβάν» διαβιβάζοντας βέβαια τις πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή Αστυνομία.

Τα στέκια του «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» στην Αθήνα

Ως γνωστόν, ο Σέρβος «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» στις αρχές του 2017 είχε ρίξει τα «δίχτυα» του στην Αθήνα, συχνάζοντας σε κλειστές λέσχες και ερχόμενος σε επαφή με την καλή κοινωνία της πρωτεύουσας, εμφανιζόμενος ως επιχειρηματίας από την Σερβία με το όνομα «Ιβάν».

Σκοπός του Σέρβου μεγαλέμπορου, ήταν η ενοικίαση «καθαρού» διαμερίσματος, προκειμένου να αποθηκεύσει εκεί ο άμεσος συνεργάτης του, ποσότητα άνω των 300 κιλών κοκαΐνης που θα έφερναν από το Περού, με σκοπό να την διακινήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αστυνομική επιχείρηση στη Βάρκιζα

Το Δεκέμβριο του 2017 η Δίωξη ναρκωτικών πραγματοποίησε εισβολή στο συγκεκριμένο πολυτελές διαμέρισμα στην Βάρκιζα, ανακαλύπτοντας 120 κιλά κοκαΐνης και συλλαμβάνοντας το δεξί χέρι του Ιβάν.

Πηγή: topontiki.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X