Μάθιου Πέρι: 3 μήνες στο νοσοκομείο ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Ο Μάθιου Πέρι είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο που ενσάρκωσε ως Τσάντλερ στην κωμική σειρά «Φιλαράκια». Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από διάφορα θέματα υγείας και έχει χαθεί τόσο από τις δημόσιες εμφανίσεις όσο και από τα social media.

Με μία ανάρτηση στο Twitter o Mάθιου Πέρι, ο πρωταγωνιστής της διαχρονικά κωμικής σειράς Τα Φιλαράκια (Friends) αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που τον έχει καθηλώσει στο νοσοκομείο από τις αρχές της άνοιξης.

«Τρεις μήνες σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι. Τσεκ», έγραψε ο Μάθιου Πέρι στο Twitter που επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις 23 Μαρτίου.

Τον Αύγουστο είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τότε εκπρόσωπος του Μάθιου είχε δηλώσει ότι «υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να αποκαταστήσει τη διάτρηση που είχε υποστεί ο γαστρεντερικός σωλήνας του και είναι ευγνώμων για την ανησυχία που δείχνετε, αλλά ζητάει τη συνέχιση της προστασίας της ιδιωτικής του ζωής καθώς βρίσκεται στην αποθεραπεία».

Οι αντιδράσεις των φαν του στην ανάρτησή του

H ανάρτηση του έφερε συγκίνηση στα social media με πολλούς fan του αγαπημένου ηθοποιού να του εύχονται να παραμείνει δυνατός, όπως πρέπει σε ένα Φιλαράκι με ένα παρελθόν γεμάτο κινδύνους.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα