Μέγκαν Μαρκλ: Παίζει μπάσκετ με… γόβα στιλέτο (βίντεο)!

Η Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα του Σάσεξ, έχει κλείσει πάνω από 4 μήνες στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι και εκπληρώνει με μεγάλη επιτυχία τις δημόσιες εμφανίσεις της στο πλαίσιο των… πριγκιπικών της καθηκόντων! Το στιλ της ιδιαίτερο και εντυπωσιακό! Μάλιστα πρόσφατα αναδείχθηκε ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα της Βρετανίας!

Τηρώντας το Πρωτόκολλο, ακόμα και στις casual εμφανίσεις της θα τη δούμε άψογα ντυμένη! Αν και κάποιος θα χαρακτήριζε λίγο ακατάλληλη για την περίσταση τη συγκεκριμένη περιβολή αλλά και τα παπούτσια!

Συνόδευσε τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι στο Πανεπιστήμιο Loughborough, στο πλαίσιο της συνάντησης του με μέλη του Royal Foundation’s Coach Core, του προγράμματος που αναλαμβάνει την εκπαίδευση νέων προπονητών.

Εκεί τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ έπαιξαν για λίγο… μπάσκετ! Εκείνος με το κοστούμι του κι εκείνη με τη σικάτη εμφάνισή της και φυσικά τις γόβες στιλέτο! Όπως φάνηκε από το βίντεο, δεν την πτόησαν καθόλου οι γόβες ούτε το τοπ Oscar de la Renta που δεν ταίριαζε καθόλου σε αγώνα μπάσκετ!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά άρθρα