Δολοφονία 77χρονης στην Περαία: Τον πρόσεχε και εκείνος τη σκότωσε

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 77χρονης στην Περαία της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, ο οποίος κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα, ήταν το ψυχοπαίδι της ηλικιωμένης, ο άνθρωπος που τον είχε σαν παιδί της και τον φρόντιζε.

Η 77χρονη είχε αναλάβει να του μαγειρεύει καθημερινά και να τον φροντίζει,καθώς οι δικοί του έμεναν σε άλλο διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε μάλιστα γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το προηγούμενο βράδυ ο νεαρός και η γυναίκα είχαν παραγγείλει φαγητό από έξω και μάλιστα είχαν καλέσει να φάει μαζί τους και η άλλη γειτόνισσα που την άκουσε να φωνάζει βοήθεια και ειδοποίησε την αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος βασάνισε τη γυναίκα για να του πει αν και πού είχε φυλαγμένα τα χρήματά της και μετά την σκότωσε με μαχαίρι.

Ο νεαρός κρυβόταν στη γειτονιά και όταν εντοπίσθηκε από την αστυνομία ομολόγησε το έγκλημά του. Οι γείτονες δηλώνουν σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη.

Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ο 24χρονος μπόρεσε να σκοτώσει τη γυναίκα που του φερόταν σαν μητέρα του, ενώ μιλούν για έναν άνθρωπο, τον οποίο τον βοηθούσαν όλοι, αν και φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με ουσίες.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα