Η Μαρία Νεφέλη Γαζή ξεσπά εναντίον του Ανανιάδη – Αποκαλύπτει γιατί οδηγήθηκαν στο Τμήμα

Ο Άνθιμος Ανανιάδης εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, κάνοντας μεταξύ άλλων και κάποιες δηλώσεις για τη σχέση του με την 20χρονη Μαρία Νεφέλη Γαζή. Εκείνη από την πλευρά της, θέλησε να απαντήσει εκφράζοντας την δική της αλήθεια και με μία επιστολή στο TLIFE, ξεσπά μέσω της δικηγόρου της και μιλά για άγνωστες πτυχές για τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Νεφέλη κατηγορεί τον ηθοποιό ότι χρησιμοποιεί το ανήλικο παιδί τους για ανιδιοτελείς διαφημιστικούς λόγους και πως δεν στάθηκε ποτέ ουσιαστικά στο πλευρό τους, ούτε οικονομικά, ούτε συναισθηματικά, αφήνοντάς την να τα βγάλει μόνη πέρα με το μωρό. Συν τις άλλοις, ο Άνθιμος Ανανιάδης ζήτησε να πραγματοποιηθεί και τεστ DNA για να αναλάβει τις υποχρεώσεις του απέναντι στο παιδί. Μάλιστα, η νεαρή χορεύτρια αποκάλυψε για πρώτη φορά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, που ήταν η άσκηση σωματικής βίας εναντίον της από τον ίδιο τον ηθοποιό.

Να αναφέρουμε εδώ μέρος των δηλώσεων του Άνθιμου Ανανιάδη το βρ’αδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Είναι διαδεδομένο ότι δεν είμαστε μαζί πια. Δεν είχαμε ποτέ την απόλυτη σοβαρή σχέση, να είμαι ειλικρινής, ότι θα κάνουμε την οικογένεια… Δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα, λόγω οποιονδήποτε άλλων ανθρώπων και οικογενειών και πράγματα που συνέβησαν γύρω μας. Είμαστε και οι δύο αγαπημένοι, είμαστε κοντά στο παιδί σε ό,τι χρειαστεί. Αυτό το οποίο υποστηρίζω και υποστήριζα στη σχέση αυτή ήταν το να μην γίνει καμία έκτρωση…»

Σχετικά με το περιστατικό με την προέλευση τους στο αστυνομικό τμήμα, ο ηθοποιός είπε: «Έγιναν κάποιες συστάσεις. Έγιναν κάποια πράγματα τα οποία έπρεπε να πούμε γιατί σε νομικά πλαίσια δεν μπορούσαμε να τα κατευθύνουμε. Τα κάναμε σε νομικά πλαίσια». Στην ερώτηση της παρουσιάστριας για το πως είναι οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού εκείνος απάντησε: «Εντάξει, μια χαρά είναι… Αυτά φτιάχνονται. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους».

Δείτε παρακάτω την επιστολή που έστειλε στο TLIFE η Μαρία Νεφέλη:

Σε τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας, διαδόθηκαν κατ’ επανάληψη, εις βάρος μου από τον κ. Ανανιάδη, ψευδή γεγονότα σχετικά με την σχέση μας, τη σχέση του ιδίου με το ανήλικο τέκνο μου, καθώς και τους λόγους για τους οποίους οδηγηθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του ανηλίκου τέκνου μου, θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής:

Με τον κ. Ανανιάδη μας συνέδεε σοβαρή αποκλειστική σχέση βασισμένη, όπως πίστευα εγώ, σε πραγματική αγάπη. Η σύλληψη του παιδιού μας αποτέλεσε την επισφράγιση της αγάπης αυτής και ουδέποτε συζητήθηκε έστω και ως ενδεχόμενο η άμβλωση, ώστε να εκφέρει οποιαδήποτε τυχόν άποψη γι’ αυτό ο κ. Ανανιάδης. Μετά τη γέννηση του παιδιού και παρά την τηλεοπτική προβολή της υποτιθεμένης χαράς του για τον ερχομό του υιού του και τις δηλώσεις του, επέδειξε απέναντί μου και απέναντι στο παιδί πλήρη αδιαφορία.

Συγκεκριμένα, ήταν πλήρης η απουσία οποιασδήποτε ψυχολογικής στήριξης προς εμένα, καθώς επίσης παντελής και η έλλειψη συναισθηματικής και οικονομικής αρωγής του κ. Ανανιάδη, τόσο στην ανατροφή όσο και στην καθημερινή διαβίωση του ανήλικου τέκνου μου, παρά τα όποια αντίθετα υποστηρίζονται από τους κύκλους του και τον ίδιο δημοσίως. Μετά δε την φωτογράφιση του παιδιού μου εν αγνοία μου σε περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας, ενισχύθηκε η πεποίθηση μου ότι το ανήλικο τέκνο μου «χρησιμοποιείται» από τον κ. Ανανιάδη για διαφημιστικούς λόγους και για λόγους δημοσιότητας. Η πεποίθηση μου αυτή δε έγινε βεβαιότητα, όταν ο ίδιος όχι μόνο δεν προέβη εκουσίως στην αναγνώριση του ανήλικου παιδιού μου, αλλά μου ζήτησε μάλιστα διά μέσω της δικηγόρου του να προβώ σε test DNA του παιδιού, προκειμένου να αναλάβει όπως μου δήλωσε, τις υποχρεώσεις του ως πατέρας απέναντι στο παιδί. Αποκορύφωμα της ανάλγητης συμπεριφοράς του ήταν η άσκηση σωματικής βίας επάνω μου, η οποία ήταν και η αιτία που οδηγηθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα, ύστερα από κλήση περιπολικού της αμέσου δράσεως, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα μου.

Η μήνυση η οποία υπεβλήθη εκ μέρους μου και εις βάρος του, αφορά στο αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, η οποία και αποδεικνύεται από ιατροδικαστική έκθεση.

Συμπερασματικά λοιπόν, εκ των προαναφερομένων, τα οποία αποδεικνύονται άπαντα από δημόσια έγγραφα, παρακαλώ να σταματήσουν οποιεσδήποτε αναφορές στο ανήλικο τέκνο μου, το οποίο σημειωτέον δεν ονομάζεται Τιμόθεος, οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματός μου σε ψευδείς και μη εξακριβωμένες ειδήσεις, καθώς και οποιαδήποτε αναπαραγωγή βίντεο και / ή φωτογραφικού υλικού για το οποίο εγώ δεν έχω καμία γνώση και ανάμειξη και το οποίο αφορά στο ανήλικο τέκνο μου.

Επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω τα νόμιμα σε περίπτωση που συνεχιστεί με οποιονδήποτε τρόπο να διασύρεται κατά κύριο λόγο το ανήλικο και αβάπτιστο τέκνο μου, αλλά και εγώ η ίδια. Με την πεποίθηση πως θα γίνει σεβαστή η μία και μοναδική αλήθεια.

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση.
Γαζή Μαρία- Νεφέλη.

Σχετικά άρθρα