Γιάννης Μπέζος: «Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω»

Ο Γιάννης Μπέζος επέστρεψε τηλεοπτικά με τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα», στον ΑΝΤ1. Το σίριαλ έχει απήχηση από το κοινό και ο ηθοποιός μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» γιατί σίγουρα δεν ήταν η ανάγκη να βρεθεί ξανά στη μικρή οθόνη. «Επανήλθα με την έννοια ότι είδα κάτι που είχε ενδιαφέρον, μέσα στο οποίο μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου. Και όχι απλώς για να γίνει μια δουλειά στην τηλεόραση», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο tv έθνος.

Ποιο είναι όμως το πρώτο κριτήριο για να επιλέξει μια σειρά, το σενάριο ή οι συνεργάτες; «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, από μόνο του το καθένα δεν λέει κάτι. Όμως, συνήθως οι συνεργάτες συνυπάρχουν με το καλό κείμενο. Βέβαια, έπειτα από τόσα χρόνια, και επειδή λίγο-πολύ γνωριζόμαστε σε αυτήν τη δουλειά, με έναν τρόπο βρισκόμαστε χωρίς να το επιδιώκουμε. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί είναι και οι σκηνοθέτες και το τεχνικό προσωπικό, το θέμα της παραγωγής. Όλα αυτά πρέπει να βρίσκονται σε ενιαίο κλίμα και όταν γίνεται αυτό, πάντα έχουμε επιτυχία. Γι’ αυτό και δυσκολευόμαστε κάποιες φορές. Δεν είναι ενιαίο το κλίμα. Είναι λίγο κουρελού η κατάσταση και αυτό το αντιλαμβάνεται ο θεατής, χωρίς να το καταλαβαίνει απόλυτα», λέει.

Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Ανδρέα στο «Πέτα τη φριτέζα» άραγε του κίνησε το ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος ρόλος; «Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος της βιοπάλης, ο οποίος ζει στην επαρχία. Αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτά. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Δεν δίνω και μεγάλη σημασία στο ρόλο. Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω και τους φέρνω σε μένα. Γιατί οι θεατές παρακολουθούν τους ηθοποιούς και όχι τους ρόλους», απαντά.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα