«The Clinton Affair»: Η Μόνικα Λεβίνσκι εξομολογείται τι συνέβη πραγματικά με τον τότε Πλανητάρχη

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της δεκαετίας του 1990 με πρωταγωνιστές τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και μια… κοινή θνητή, την 22χρονη Μόνικα Λεβίνσκι.

Πολλά είχαν ακουστεί τότε για το τι συνέβη πραγματικά μεταξύ τους αλλά και τον φόβο και τις απειλές που δέχτηκε η 22χρονη από την οικογένεια Κλίντον και ειδικά τη Χίλαρι, την Πρώτη Κυρία.

Αυτή τη φορά η Μόνικα Λεβίνσκι αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για να «μιλήσει για τα δικά της θέματα με τα δικά της λόγια», όπως αναφέρει στο Vanity Fair.

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά  αποκαλυπτικών ντοκιμαντέρ για το «Clinton Affair», όπου μιλάει για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για το σκάνδαλο που συνέβη 20+ χρόνια πριν.

Γιατί αποφάσισε να συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ;

Αν και η διαδικασία ήταν αρκετά επίπονη γι εκείνη, αποφάσισε να συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ, για να βοηθήσει τις άλλες γυναίκες, ώστε να “βεβαιωθεί πως ό,τι συνέβη σε εμένα δεν θα συμβεί σε άλλες νέες γυναίκες στη χώρα μας”.

Η συμμετοχή σε αυτό την έφερε αντιμέτωπη με την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής της, όπως ομολογεί, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να αναγνωρίσει “στον εαυτό της μια συμπεριφορά του παρελθόντος για την οποία ακόμα μετανιώνει και αισθάνεται ντροπή”.

Της χρωστάει “μια συγγνώμη” ο Μπιλ Κλίντον;

Σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του, έπειτα το ξέσπασμα του κινήματος #Metoo, ο Μπιλ Κλίντον ρωτήθηκε αν χρωστάει μια “συγγνώμη” στη Μόνικα Λεβίνσκι. Κι εκείνος απάντησε “όχι”.

Τι ισχυρίζεται η ίδια η Λεβίνσκι για αυτό το ζήτημα;

«Πιο σημαντικό για μένα από το αν εγώ έχω ανάγκη από μια “συγγώμη” είναι ότι ο Μπιλ Κλίντον πρέπει να θελήσει να απολογηθεί»…. «Αυτό θα τον έκανε καλύτερο άνθρωπο… και με τη σειρά της η κοινωνία θα γινόταν καλύτερη»…

Εκείνη από την άλλη πιστεύει ότι η ίδια χρωστάει στη Χίλαρι Κλίντον μια μεγάλη «συγγνώμη».

Πηγή: www.today.com

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα