Bullying στο GNTM; – Τι αποκαλύπτει το plus size μοντέλο Ξανθή Τζερεφού;

«Άναψαν τα αίματα» στο GNTM. Μπορεί κάθε εβδομάδα να παρατηρούμε εντάσεις και ίντριγκες μεταξύ των κοριτσιών αλλά στο σημερινό επεισόδιο η κόντρα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Η Ξανθή Τζερεφού έχει πρόβλημα με τη συμπεριφορά της Ειρήνης Ερμείδου και τα όσα αναφέρει ανά διαστήματα για τα παραπανίσια κιλά της και τα ποσοστά του λίπους της.

Το plus size μοντέλο σήμερα βρέθηκε στις τρεις τελευταίες θέσεις με κίνδυνο να αποχωρήσει. Λίγο πριν η Βίκυ Καγιά της ανακοινώσει το αποτέλεσμα, η Ξανθή ανέφερε στην κριτική επιτροπή ότι δεν περνάει καλά και ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ζητώντας της η παρουσιάστρια το λόγο το μοντέλο ανέφερε πως δέχεται πολλά κακεντρεχή σχόλια στο σπίτι, κυρίως από την Ειρήνη και ότι δεν θέλει να ζει με αυτές τις συνθήκες.

Η Βίκυ Καγιά ζήτησε τόσο από την Ειρήνη Ερμείδου όσο και από την Εβελίνα να τοποθετηθούν επί του θέματος ενώ ζήτησε από την Ξανθή να μην αποχωρήσει.

Τι συνέβη τελικά; Η Ξανθή παρέμεινε στο παιχνίδι με τις περισσότερες κοπέλες να κάνουν λόγο για στημένη κίνηση ενώ όταν επέστρεψαν στο σπίτι μίλησε με την Ειρήνη για να λύσουν την παρεξήγηση. Αποτέλεσμα; Οι δυο κοπέλες, μετά από παρότρυνση του «Ρονάλντο» συμφώνησαν να μην έχουμε καμία επαφή μέσα στο σπίτι για να μπορούν να συνυπάρχουν χωρίς προβλήματα.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα