Φρέσκια και λαμπερή κάθε μέρα, όλη μέρα; Μάθε πώς!

Όσο φρέσκια, λαμπερή και ξεκούραστη και αν ξυπνάς το πρωί, η φρεσκάδα σου χάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως έχουν δείξει πρόσφατες κλινικές μελέτες. Δυστυχώς δε φαίνεσαι το ίδιο φρέσκια το πρωί και το βράδυ, καθώς το πέρασμα των ωρών αποτυπώνεται στο πρόσωπό σου! Τα χαρακτηριστικά σου χαλαρώνουν και οι ρυτίδες γίνονται εντονότερες.

Πιο συγκεκριμένα όσο προχωρά η μέρα:

  • Χαλαρώνει το περίγραμμα σε  97% των γυναικών
  • Θαμπώνει η επιδερμίδα σε 92% των γυναικών
  • Φαίνονται πιο έντονες ρινοπαρειακές πτυχώσεις σε 92% των γυναικών
  • Υπάρχουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα για το 82% των γυναικών.

Με λίγα λόγια, όσο προχωράει η μέρα, η επιδερμίδα σου χάνει την ελαστικότητά της, ο χρωματικός τόνος αλλάζει και οι ρυτίδες και λεπτές γραμμές βαθαίνουν. Και ακόμη χειρότερα; Αυτή η καθημερινή σταδιακή γήρανση φέρνει σιγά σιγά και σταδιακά μια πιο μόνιμη γήρανση της επιδερμίδας σου. Πώς μπορείς να… παλέψεις με τον χρόνο και τα σημάδια του;

antiritidiki

Η λύση: Ενίσχυση της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας

Σύμφωνα με τη Sophie Veyrat (Directrice internationale du développement Vichy), η λύση για να επιβραδύνουμε την καθημερινή γήρανση είναι «η ενίσχυση της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας απέναντι στις καθημερινές πιέσεις και “επιθέσεις” που δέχεται μέσα στην ημέρα». Απώτερος στόχος: η αντιγήρανση, να καταφέρεις να καταπολεμήσεις σταδιακά, τα σημάδια του χρόνου.

Πώς θα το πετύχεις; Τα τρία βήματα καθημερινής αντιγηραντικής φροντίδας!

Πρώτο βήμα

Για ορατό αποτέλεσμα στη στιγμή, μόλις σηκωθείς, εφάρμοσε στην επιδερμίδα σου μια αγωγή οπτικής διόρθωσης που  θα καμουφλάρει τις ατέλειες και θα της προσφέρει βελούδινη υφή.

Δεύτερο βήμα

Αναζήτησε συστατικά που να δρουν χαλαρωτικά στην επιδερμίδα σου, να καταπολεμούν ρυτίδες και γραμμές έκφρασης που κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στη μέρα. Συνδύασέ τα με άλλα ενεργά συστατικά, γνωστά για την ικανότητά τους να διεγείρουν και αποσυμφορούν την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδα, αλλά και να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα όπως μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια και την απώλεια λάμψης.

Έτσι η επιδερμίδα σου θα διατηρεί τη νεανική της ακτινοβολία από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ θα φαίνεται δροσερή και λαμπερή ακόμα και έπειτα από μια πολύ απαιτητική μέρα!

Τρίτο βήμα

Συνδύασε ένα αντιοξειδωτικό συστατικό με ένα ενεργό συστατικό που μπορεί να αυξήσει το πάχος της επιδερμίδας, για να έχεις διπλό όφελος. Αυτός ο… μαγικός συνδυασμός, όχι μόνο θα φωτίσει μια θαμπή επιδερμίδα και θα τη βοηθήσει να δείχνει λαμπερή, αλλά θα μπορέσει να ενισχύσει τη δομή της επιδερμίδας σου και να διορθώσει τα συμπτώματα της γήρανσης που μακροπρόθεσμα έχουν την τάση να γίνουν μόνιμα.

 

 

 

Σχετικά άρθρα