Μενίδι: Απέδρασε ένας από τους ληστές των ΕΛΤΑ στα Βίλια

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς ένας από τις συλληφθέντες τους ληστείας στα ΕΛΤΑ στις 27 Νοεμβρίου στα Βίλια κατά την οποία δύο από δράστες είχαν τραυματιστεί από αστυνομικά πυρά.

Σήμερα τα ξημερώματα ο άνδρας κατάφερε να αποδράσει από κρατητήρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Δυτικής Αττικής στο Μενίδι, αφού λίμαρε τα κάγκελα του κελιού του μαζί με ένα ακόμα άτομο και να πηδήξουν στο πίσω μέρος του κτηρίου.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν φεύγοντας από διαφορετικές κατευθύνσεις. Όταν ο σκοπός τους αντιλήφθηκε, τους καταδίωξε και ειδοποίησε άνδρες της άμεσης δράσης, που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον ένα δραπέτη.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του ληστή σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και κυρίως στα Λιόσια, ενώ άγνωστο παραμένει πως βρέθηκε η λίμα στην κατοχή ενός εκ των δύο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης 27 Νοεμβρίου σημειώθηκε αιματηρή ληστεία  σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής. Από την ανταλλαγή πυρών μεταξύ των αστυνομικών και των δραστώντραυματίστηκε ένας από τους επίδοξους ληστές.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Άμεσα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ένας εκ των δραστών να τραυματιστεί.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δύο συνεργών του.

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά άρθρα