Δείτε πού θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ!

Οι εικασίες για το πού θα γεννήσει τελικά το πρώτο της παιδί η Meghan Markle δίνουν και παίρνουν με τα βρετανικά μέσα να ισχυρίζονται πως θα απαρνηθεί το μαιευτήριο που έφερε στον κόσμο τα παιδιά της η πριγκίπισσα Diana και η Kate Middleton.

Ως επιχείρημα μάλιστα, χρησιμοποιούν το γεγονός πως το μαιευτήριο Lindo Wing απέχει περίπου μία ώρα από το σπίτι που ετοιμάζονται να μετακομίσουν ο Harry και η Meghan στο Φρόγκμορ.

Τώρα, όμως, γίνεται γνωστό πως το συγκεκριμένο μαιευτήριο έχει πει στο προσωπικό του να μην ζητήσουν άδειες για τον Απρίλιο, προκαλώντας εικασίες πως το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Harry και της δούκισσας του Σάσεξ θα γεννηθεί τελικά στο Λονδίνο.

Η 7 μηνών εγκυμονούσα Meghan αποκάλυψε σε μια επίσκεψη στο Μπίρκενχεντ τον περασμένο μήνα πως το μωρό της αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Απρίλιο ή τον Μάιο.

Ο πρίγκιπας Harry, ο πρίγκιπας William καθώς και τα τρία παιδιά της Kate Middleton γεννήθηκαν όλοι στο μαιευτικό τμήμα του νοσοκομείου St. Mary’s στο Πάντινγκτον.

Οι οδηγίες στο προσωπικό του νοσοκομείου δείχνουν πως και η 37χρονη Meghan θα ακολουθήσει το παράδειγμα, αναφέρει η Daily Telegraph.

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Το προσωπικό του Lindo Wing κλήθηκε να μην κάνει διακοπές τον Απρίλιο. Όλοι νομίζουν ότι έχει να κάνει με το βασιλικό μωρό αλλά κανείς δεν επιβεβαιώνει τίποτα».

Η τιμή μιας σουίτας δύο δωματίων, με το ένα χρησιμοποιείται ως σαλόνι, είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος, αλλά πριν από πέντε χρόνια κόστιζε 6.265 λίρες για διαμονή μιας διανυκτέρευσης.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση με διεθνή κανάλια, ραδιόφωνο, τηλέφωνο, ψυγείο, δωρεάν ίντερνετ και μια επιλογή από ημερήσιες εφημερίδες.

Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται εκείνη την ημέρα και υπάρχει ακόμη και η υπηρεσία απογευματινού τσαγιού, για να γιορτάσουν οι γονείς της νέα άφιξή τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Ο πρίγκιπας William γεννήθηκε εκεί το 1982, ο πρίγκιπας Harry το 1984, ο πρίγκιπας George το 2013, η πριγκίπισσα Charlotte το 2015 και ο πρίγκιπας Luis το 2018.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα