5+1 προτάσεις μακιγιάζ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σήμερα γιορτάζει ο… έρωτας! Και είσαι ή δεν είσαι ερωτευμένη είναι μια ευκαιρία να ντυθείς καλά, να βαφτείς και να βγεις έξω να διασκεδάσεις! Και φυσικά για να βγεις, χρειάζεται το κατάλληλο μακιγιάζ που θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά, θα ταιριάζει με την προσωπικότητά σου, την περίσταση και τη διάθεσή σου! Επιλέξαμε 6 διαφορετικές προτάσεις μακιγιάζ για τη σημερινή βραδιά, για όλα τα γούστα, άλλες πιο απλές και άλλες λίγο πιο έντονες και πιο… κόκκινες, στα χρώματα των ημερών! Εσύ μπορείς να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στο δικό σου στιλ, στα ρούχα σου, στην επιδερμίδα σου αλλά και στον χαρακτήρα σου!

Δες τις προτάσεις!

Έντονο κόκκινο κραγιόν με nude μακιγιάζ

Οι ειδικοί του μακιγιάζ λένε ότι για να τονίσεις το κόκκινο κραγιόν σου πρέπει να έχεις στο υπόλοιπό σου πρόσωπο ένα nude μακιγιάζ. Έτσι τα χείλη σου θα φαίνονται τέλεια και έτοιμα για… φίλημα!

Το παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει:

Κλασικό ματ make up tutorial

Ένα κλασικό μακιγιάζ για την ημέρα που τονίζει λίγο παραπάνω τόσο τα μάτια όσο και τα χείλη, σε σχέση με ένα απλό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν.

Φουλ του ροζ για τις αθεράπευτα ρομαντικές!

Για όλες εσάς που αντιστέκεστε στο κόκκινο των ημερών και θέλετε να επικεντρωθείτε στη ρομαντική ψυχή που κρύβετε μέσα σας! Το ροζ είναι το κατάλληλο χρώμα!

Φούξια μακιγιάζ!

Για πιο extreme εμφανίσεις γεμάτες έντονο χρώμα για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Sexy glossy μακιγιάζ στις αποχρώσεις του πορτοκαλί!

Ένα σέξι μακιγιάζ στις αποχρώσεις του πορτοκαλί για σένα που θες να κινηθείς σε πιο nude αποχρώσεις!

Κόκκινο και μαύρο με λίγο γκλίτερ

Μια πρόταση για εντυπωσιακές εμφανίσεις, αν έχεις κανονίσει να βγεις με το αγόρι σου ή αν είσαι single και θέλεις να βρεις σήμερα τον άντρα της ζωής σου!

Δες στο βίντεο πώς μπορείς να το πετύχεις!

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

15 ιδέες μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Σχετικά άρθρα