Αθηνά Οικονομάκου: Είναι έτοιμη για δεύτερο παιδί;

Για την δύσκολη περίοδο μετά τη γέννηση του γιου της, Μάξιμου, μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και για τις αλλαγές στη ζωή της! Πριν περίπου δέκα μήνες, η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας έγινε για πρώτη φορά μητέρα και από τότε άλλαξε η κοσμοθεωρία της.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό

Δυσκολεύτηκα το πρώτο διάστημα μετά τον ερχομό του μωρού. Χρειάστηκα χρόνο να αποδεχθώ και να συνειδητοποιήσω την αλλαγή που έγινε στη ζωή μου. Πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς από τη μία μέρα στην άλλη

Το άγχος, η πίεση, οι ευθύνες, ο φόβος για το άγνωστο και οι αγωνίες που έχει κάθε μητέρα την εξουθένωσαν. «Και φυσικά, αλλάζουν και οι ορμόνες. Χρειάζεται χρόνος μέχρι να αποκατασταθούν οι ισορροπίες μέσα σου. Αυτό, λοιπόν, έπαθα. Ευτυχώς ήμουν τυχερή, γιατί κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία, τη συνεχίζω και δεν πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, που είναι κάτι σοβαρό και επικίνδυνο εάν το αμελήσεις» είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο Tv Έθνος και στον Αλέξη Μίχα.

Η σχέση της με τον άνδρα της, Φίλιππο Μιχόπουλο έγινε πιο ουσιαστική μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ενώ ο γάμος δεν άλλαξε κάτι στη ζωή τους.

Μάλιστα, η ηθοποιός είπε ότι δεν έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάπτιση: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη την ημερομηνία».

Όσο για το αν θα ήθελε να αποκτήσει σύντομα δεύτερο παιδί:

«Ναι, θέλω ένα δεύτερο παιδί, αλλά όχι ακόμη. Δεν είναι ποτέ δεδομένο το πότε θέλεις. Και το πρώτο δεν ήρθε στην λογική “α, τώρα το θέλω”. Το συζητάς με τον σύντροφό σου και βέβαια αυτά τα πράγματα έρχονται και μόνα τους, προκύπτουν. Δεν θέλω να καθυστερήσει πολύ, αλλά θέλω πρώτα να βρω τους ρυθμούς μου και μετά να αρχίσω να το σκέφτομαι. Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις τι έρχεται στη ζωή».

Πηγή: star.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς απέφυγε την επιλόχειο κατάθλιψη;

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει: Παντρευτήκαμε για τρίτη φορά με τον Φίλιππο!

Χρουσαλά και Οικονομάκου μαζί με τη Σήλια Κριθαριώτη στο Παρίσι!

Γάμος Οικονομάκου-Μιχόπουλου: Όλα όσα συνέβησαν!

 

Σχετικά άρθρα