Δολοφονία Τοπαλούδη: Με ποιους επικοινώνησαν οι φερόμενοι ως δράστες;

Μπορεί να έχουν περάσει οι μήνες, ωστόσο η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο συνεχίζει να φέρνει νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Όπως μεταδίδει το STAR, ο 21χρονος από τη Ρόδο, από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες. «Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο», είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο Star.

Μαρτυρία από φίλο του Ροδίτη

Την ίδια ώρα συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του 21χρονου Ροδίτη, ο οποίος αποκάλυψε πως η δράση του ήταν κοινό μυστικό στο νησί. «Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο Star.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε», είπε.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

«Οι γονείς των κατηγορουμένων γνώριζαν»: Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι συνομιλίες «καίνε» τους δύο κατηγορούμενους

 

 

Σχετικά άρθρα