Γιατί η Lady Gaga είναι η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των Όσκαρ 2019;

Η φετινή βραδιά των Όσκαρ είχε πολλούς νικητές. Τα βραβεία μοιράστηκαν σε πολλές ταινίες και δεν υπήρχε κάποια που να ξεχώρισε από τις άλλες, όπως είχε φανεί στα προγνωστικά για το “Ρόμα” ή την “Ευνοούμενη”. Ωστόσο θα λέγαμε ότι η μεγάλη νικήτρια αυτής της χρονιάς αναδεικνύεται ξεκάθαρα η Lady Gaga.

Είναι η πρώτη τραγουδίστρια που κερδίζει και BAFTA και Grammy (μάλιστα οι δυο διοργανώσεις έλαβαν χώρα την ίδια βραδιά) αλλά και Όσκαρ για το ίδιο τραγούδι, το “Shallow”, το κεντρικό τραγούδι της ταινίας “A star is born”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Lady Gaga tearfully accepts her very first Academy Award. ???? See all the #Oscars winners at the link in bio!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) στις

Με δάκρυα στα μάτια η διάσημη τραγουδίστρια με το εκκεντρικό στιλ παρέλαβε χθες το πρώτο Όσκαρ της ζωής της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I can’t stop crying. We did it kids. (????: David Fisher)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety) στις

Μάλιστα στη βραδιά των Όσκαρ ήταν παρούσα και η Barbra Streisand που είχε πρωταγωνιστήσει στο original “A star is born” που διασκεύασε ο Μπράντλεϊ Κούπερ.
Κι ενώ η Lady Gaga θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη της Μπράντλεϊ Κούπερ. 7η φορά υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου αλλά και πάλι δεν κέρδισε…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

AAAAAHHHHH AHHAHHAHH AHHHHHHHH AHAAAAAAA (Us watching #LadyGaga and #BradleyCooper’s #Oscars performance.) ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Magazine (@elleusa) στις


Αναμενόμενο βέβαια καθώς ο Ράμι Μάλεκ που το κέρδισε ήταν ολόιδιος ο Φρέντι Μέρκιουρι τον οποίον ενσάρκωνε στην ταινία “Bohemian Rhapsody”.

Ωστόσο, αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα από το live των Όσκαρ είναι ότι ο Κούπερ κέρδισε ως τραγουδιστής, καθώς πέρα από καλός ηθοποιός και γοητευτικός άντρας έδειξε στον κόσμο ότι είναι και καλός τραγουδιστής!

Για πολλούς η εν λόγω σκηνή θεωρείται το highlight της βραδιάς των φετινών Όσκαρ, καθώς οι δυο ερμηνευτές φάνηκαν να απολαμβάνουν τη στιγμή. Με φανερή χημεία μεταξύ τους, εκτέλεσαν το κομμάτι με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Ο Κούπερ ξεκίνησε καθισμένος σε ένα σκαμπό, ενώ η Lady Gaga ήταν στο πιάνο. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ήρθε κοντά της και τραγούδησαν δίπλα δίπλα, φανερά συγκινημένοι!

Δείτε το live:

https://www.youtube.com/watch?v=xVx-zvCjUZU

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπράντλεϊ Κούπερ: Από το «Hangover» στις υποψηφιότητες των Όσκαρ- Η αμοιβή των 5 εκατ. για μία ταινία, η συνεργασία με τη Lady Gaga και ο έρωτας με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ

Η Lady Gaga κέρδισε και Grammy και Bafta για το «Shallow» στην ταινία «A star is born»

Πώς αντέδρασε η Lady Gaga όταν έμαθε ότι είναι υποψήφια για Όσκαρ;

Lady Gaga: Η εκκεντρική «νέα βασίλισσα της ποπ» – Ο βιασμός στα 19, η ινομυαλγία, ο χωρισμός λίγο πριν τον γάμο και οι Χρυσές Σφαίρες

 

Σχετικά άρθρα