Κούπερ – Lady Gaga: Βλέμματα, αγγίγματα, αγκαλιές και στο after party των Oscars!…

Η live ερμηνεία του “Shallow” από τη Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ήταν μια από τις πιο τρυφερές στιγμές των Oscars 2019. Ο Κούπερ, που στην αρχή καθόταν σε ένα σκαμνάκι μακριά από την Gaga, ήρθε και κάθισε δίπλα της στο πιάνο. Τα βλέμματά τους, τα αγγίγματα, οι αγκαλιές και η αισθαντικότητα της στιγμής πυροδότησαν τις φήμες που είχαν ήδη κυκλοφορήσει για ειδύλλιο ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές του “Α star is born”.

https://www.youtube.com/watch?v=xVx-zvCjUZU

Ήδη βέβαια τα σχόλια στο Twitter είχαν αρχίσει να οργιάζουν…

Το after party των Όσκαρ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε έρθει στα Όσκαρ συνοδευόμενος από τη σέξι σύζυγό του Ιρίνα Σάικ αλλά και από τη μαμά του! Ενώ στο after party τον ακολούθησε φυσικά η γυναίκα του! Μάλιστα η Ιρίνα Σάικ χειροκροτά ενθουσιασμένη τη στιγμή που παραλαμβάνει η Lady Gaga το Όσκαρ!

Στο after party,  το… θερμό κλίμα με τη Lady Gaga συνεχίστηκε με βλέμματα, αγγίγματα, αγκαλιές που έπιασε ο φωτογραφικός φακός των δημοσιογράφων που κάλυπταν το event με αποτέλεσμα οι φήμες περί ειδυλλίου να οργιάζουν από χθες.

https://www.youtube.com/watch?v=Ba55ZyCsSDI

Άλλωστε λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ η  Gaga χώρισε τον αρραβωνιαστικό της. Κάποιοι είπαν ότι… έφταιγε ο Κούπερ γι’ αυτό…

Για να δούμε… Ο χρόνος θα δείξει! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, δεν είναι μόνο παντρεμένος με τη Σάικ αλλά είναι και πατέρας του παιδιού τους!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί η Lady Gaga είναι η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των Όσκαρ 2019;

Μπράντλεϊ Κούπερ: Από το «Hangover» στις υποψηφιότητες των Όσκαρ- Η αμοιβή των 5 εκατ. για μία ταινία, η συνεργασία με τη Lady Gaga και ο έρωτας με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ

Χώρισε τον αρραβωνιαστικό και ατζέντη της, Κρίστιαν Καρίνο η Lady Gaga

 

Σχετικά άρθρα