Μαφιόζικο χτύπημα στη Γλυφάδα: Ισχυρή έκρηξη με έναν τραυματία σε πάρκινγκ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 128 στη Γλυφάδα. Όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα που στόχο είχε έναν Αυστραλό επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στο Ντουμπάι και τα γραφεία του είναι κοντά στο υπαίθριο πάρκινγκ, όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Τέσσερα αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες, ενώ τραυματίστηκε και ένας άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που τραυματίστηκε, επιχείρησε να βάλει μπροστά ένα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και σημειώθηκε έκρηξη. Η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη, επεκτάθηκε στη συνέχεια και στα διπλανά οχήματα.

Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είναι υπάλληλος του Αυστραλού επιχειρηματία, στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο που έγινε στόχος, ενώ δεν έχει διεκρινιστεί αν είναι Έλληνας ή κατάγεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Μαζί σου” αναφέρουν ότι ο άνδρας σώθηκε από βέβαιο θάνατο εξαιτίας της αυτοθυσίας ενός οδηγού μηχανής που έτυχε να περνά από το σημείο την ώρα που έγινε η έκρηξη.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, η οποία κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και το τμήμα εκβιαστών, ενώ έκλεισε η λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη από Ρήγα Φεραίου και στο ρεύμα προς Αθήνα από Γρηγορίου Λαμπράκη.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα