Νέο κρούσμα απιστίας στην οικογένεια των Καρντάσιαν!

Πόσα να αντέξει πια αυτή η Κάιλι Τζένερ και η οικογένεια των Καρντάσιαν! Πρώτα ήταν η προδοσία από την καλύτερή της φίλη Jordyn Woods, που κοιμήθηκε, όπως όλα δείχνουν με τον άντρα της Khloe Kardashian! Και τώρα δεύτερη προδοσία, από τον σύντροφό τη και πατέρα του παιδιού της! Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Κάιλι Τζένερ βρήκε αποδείξεις πώς ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, Τράβις Σκοτ, την απάτησε αφότου εκείνος επέστρεψε στο Los Angeles για να περάσει χρόνο μαζί της.

Το TMZ αναφέρει πως ο 26χρονος rapper ανέβαλε την Astroworld συναυλία του στο Buffalo έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την κατάσταση, λίγες μόλις ημέρες αφότου ξέσπασε το νέο σκάνδαλο απιστίας της αδερφής της Kylie Jenner, Khloe Kardashian, με πρωταγωνίστρια την κολλητή φίλη της Kylie, Jordyn Woods.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Kylie ανακάλυψε τις «αποδείξεις» και ένας μεγάλος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι μέχρι και την επόμενη ημέρα. Μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος τύπου της Kylie δεν έχει σχολιάσει κάτι.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Scott μίλησε και διέψευσε τις φήμες περί απιστίας και δήλωσε: «Ο Travis Scott διαψεύδει το ότι απάτησε την Kylie. Δεν είναι αλήθεια. Δεν απάτησε. Ακύρωσε το show του γιατί δεν αισθανόταν καλά».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς αντέδρασε η Κάιλι Τζένερ στην προδοσία της κολλητής της, Jordyn Woods;

Τι λέει η Jordyn Woods για τη… σχέση της με τον άντρα της Khloe Kardashian;

Αδερφές Kardashian – Jenner: Το reality, οι εγκυμοσύνες, οι αρνητικές κριτικές και ο εκκεντρικός τρόπος ζωής

 

 

 

Σχετικά άρθρα