Η Κylie Jenner είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών!

Η Kylie Jenner μέχρι πρότινος πουλούσε τα καλλυντικά του brand της Kylie Cosmetics online, προωθώντας τα πολύ πετυχημένα βέβαια μέσω των social media! Ωστόσο, επειδή οι πωλήσεις πήγαιναν καλά και τα προϊόντα γίνονταν ανάρπαστα αποφάσισε να ανοιχτεί… Έτσι υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία λιανικής πώλησης Ulta…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

thank you @forbes ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Η μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις έγινε όταν αποφάσισε να κάνει η ίδια επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Ulta στο Χιούστον, για να υπογράψει αυτόγραφα στους φαν της. Τις επόμενες έξι εβδομάδες, η Kylie Cosmetics πούλησε προϊόντα αξίας 54,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ulta! Η Κάιλι Τζένερ αποφάσισε να κάνει… βόλτες και σε άλλα μαγαζιά της Ulta και φυσικά ήξερε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στα social media με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Έτσι είναι η πρώτη 21χρονη που φτάνει περιουσία που αγγίζει το 1 δισ, παίρνοντας τον τίτλο πλέον από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος έφτασε περιουσία του ενός δισ. όταν ήταν 23 ετών!

Τι δήλωσε στο Forbes;

“Δεν το περίμενα. Δεν είχα αυτό το σκοπό. Αλλά η αναγνώριση με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά”…

Η ίδια θεωρεί ότι η επιτυχία της οφείλεται στα social media: “Είναι η δύναμη των social media. Είχε πολύ δυνατά social προτού ξεκινήσω την Kylie Cosmetics”, δήλωσε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς αντέδρασε η Κάιλι Τζένερ στην προδοσία της κολλητής της, Jordyn Woods;

Η Κάιλι Τζένερ έκανε δώρο γενεθλίων στη μητέρα της μια… Ferrari (φωτό)!

Κάιλι Τζένερ: Στα 20 της έχει περιουσία 900 εκατ. δολάρια!

Αδερφές Kardashian – Jenner: Το reality, οι εγκυμοσύνες, οι αρνητικές κριτικές και ο εκκεντρικός τρόπος ζωής

Σχετικά άρθρα