Δεν φαντάζεστε τι ποσό θα παίρνει μηνιαίως ο Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα ισχύει μέχρι το 2022, και είδε τις απολαβές του να εκτοξεύονται.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας Confidencial, o Ζιντάν θα λαμβάνει 12 εκατ. ευρώ το χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, δηλαδή 1 εκατ. ευρώ το μήνα! Το προηγούμενο του συμβόλαιο το 2018 έφτανε μόλις τα 7,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η…νέα εποχή Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης: Οι επιστροφές, οι αποχωρήσεις και τα…δώρα

Πολλοί παίκτες που χρησιμοποίησε ελάχιστα ο Σαντιάγκο Σολάρι, ετοιμάζονται να κερδίσουν ξανά χώρο και χρόνο στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την επιστροφή Ζινεντίν Ζιντάν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα L’ Equipe.

Η εφιαλτική σεζόν του Ίσκο, βασικός μόνο πέντε φορές στη LaLiga, φαίνεται να παίρνει τέλος, αφού ήταν από τους αγαπημένους παίκτες του Γάλλου προπονητή. Στις δύο πλήρεις σεζόν του Ζιντάν στον πάγκο, ο πρώην παίκτης της Μάλαγα είχε λάμψει στο πρωτάθλημα με 17 γκολ και 15 ασίστ σε 60 παιχνίδια. Και είχε ξεκινήσει στους τελικούς του Champions League που κέρδισε το 2017 και το 2018.

Ένα άλλο μέλος των Μαδριλένων, ο Μαρσέλο, μπορεί να τρίβει τα χέρια του. Αντικαταστάθηκε από τον νεαρό Ρεγκιλόν και ετοίμαζε βαλίτσες για την Γιουβέντους, προκειμένου να συναντήσει ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πρέπει να βασιστεί ξανά στην μεγάλη εμπειρία του Βραζιλιάνου για την αριστερή πλευρά, που θα είναι απαραίτητη για την αναγέννηση της ομάδας.

Όμως και άλλοι παίκτες ετοιμάζονται να… βγάλουν τα κεφάλια τους έξω από το νερό. Ο Μάρκο Ασένσιο, μόνο 15 φορές βασικός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αυτήν την σεζόν, μάλλον θα πάρει περισσότερο χρόνο.

Οι παίκτες που έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο:

112-Κριστιάνο Ρονάλντο

43–Μπενζεμά

40-Μπέιλ

22-Ίσκο

21–Μάρκο Ασένσιο

Οι παίκτες που έχουν τους περισσότερους αγώνες με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο:

121–Λούκας Βάθκεθ

114-Ίσκο, Κρόος, Ρονάλντο, Μπενζέμα

113-Μαρσέλο

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το… στριπτίζ του Ζιντάν- Δείτε το video!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε βασιλιάς του Instagram!

 

Σχετικά άρθρα