Μαρία Κορινθίου: Πρώτα γίνεται… κούκλα και έπειτα γράφει παιδικό παραμύθι!

Θυμόμαστε πως πριν από λίγο καιρό η Μαρία Κορινθίου είχε ενημερώσει το κοινό ότι γίνεται… κούκλα. Έπειτα από αυτό, λαμβάνει και δεύτερη απόφαση σχετική με τα παιδιά: να γράψει το δικό της παιδικό παραμύθι!

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε χθες στο «Για την παρέα» και ο Νίκος Μουτσινάς την ανέκρινε για όλα! Ο παρουσιαστής αρχικά την ρώτησε σχετικά με την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της και πώς το αντιμετώπισε η οικογένειά της.

Ανάμεσα σε άλλα επαγγελματικά όμως, έκανε λόγο και για το βιβλίο που έχει ήδη γράψει και πρόκειται να εκδώσει άμεσα.

«Το έγραψα τελείωσε… Βγαίνει 1η Απριλίου καλώς εχόντων των πραγμάτων γιατί είναι και η ημέρα παιδικού βιβλίου. Είναι ένα παραμύθι που το έγραψα και η ηρωίδα στο μυαλό μου είναι η Ισμήνη!», είπε αρχικά προκαλώντας συγκίνηση.

Στη συνέχεια τόνισε: «Το motivation μου είναι η ξαδέρφη μου, η Αναστασία Κορινθίου, που είναι συγγραφέας και μου έλεγε “Γιατί δεν γράφεις παιδικό παραμύθι;”. Έχει να κάνει με την Ισμήνη, το θέατρο και ουσιαστικά στο μυαλό μου όταν το έγραφα είχα την πρώτη φορά που ήρθε η Ισμήνη και με είδε».

Η Μαρία Κορινθίου εξήγησε πως δεν δυσκολεύτηκε για το συγκεκριμένο εγχείρημα. «Μέσα σε μία εβδομάδα το έγραψα!», είπε γελώντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βιβλίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Απίστευτο! Η Μαρία Κορινθίου έγινε… κούκλα!

 

 

Σχετικά άρθρα