Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου;

Το «δεύτε τελευταίον ασπασμόν» θα ακουστεί για τον εκλιπόντα Θανάση Γιαννακόπουλο την Τρίτη 26 Μαρτίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στη Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, όπου και αναμένεται πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απεβίωσε την Τρίτη 19 Μαρτίου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, βυθίζοντας στο πένθος την αθλητική και επιχειρηματική κοινότητα.

Ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που μαζί με τα αδέρφια του Παύλο και Κώστα έφτιαξαν μιας από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις. Αυτοδημιούργητοι που κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στο ελληνικό επιχειρείν.

Αλλά ταυτόχρονα ο Θανάσης και ο Παύλος λάτρεψαν τον Παναθηναϊκό κι έφτιαξαν μια σπουδαία ομάδα στο μπάσκετ οδηγώντας την στην κορυφή της Ευρώπης για έξι φορές. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ιδιαίτερα αυθόρμητος, ένας χείμμαρος, ένας «τυφώνας» όπως τον έλεγαν οι οπαδοί της ομάδας. Αλλά κι ένας ευσυγκίνητος άνθρωπος που έκλαιγε στις χαρές του Παναθηναϊκού.

Τρεις θάνατοι

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο έμελλε να πεθάνουν και οι τρεις αδερφοί της οικογένειας: στις 29 Απριλίου 2018 πέθανε ο Κώστας, στις 10 Ιουνίου 2018 ο Παύλος και στις 19 Μαρτίου 2019 κόπηκε το νήμα της ζωής του Θανάση.

Ο Θανάσης είχε υποστεί καρδιακό και εγκεφαλικό επεισόδιο το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου και διακομίσθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Εκεί οι γιατροί τον υπέβαλαν σε παρακέντηση για να αντιμετωπίσουν το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, αλλά η κατάστασή του είχε επιβαρυνθεί λόγω και του προβλήματος στην καρδιά.

Πάλεψε για δύο μήνες στην εντατική μονάδα ιδιωτικού θεραπευτηρίου, χωρίς όμως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του, ενώ το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ήταν απολύτως μη αναστρέψιμη.

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ:

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει.»

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Έφυγε» από τη ζωή ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Σπαρτιάτης που κοίταξε στα μάτια τους «γίγαντες»-Η ΒΙΑΝΕΞ, η λατρεία για την οικογένεια και ο Παναθηναϊκός

 

Σχετικά άρθρα