Για διεθνή καριέρα ετοιμάζεται η Ελένη Φουρέιρα

Τα φτερά της στην παγκόσμια μουσική είναι έτοιμη να ανοίξει η Ελένη Φουρέιρα, αφού θα συμμετέχει σε τραγούδι με δύο καταξιωμένους ράπερ. Ένα χρόνο πριν η διάσημη τραγουδίστρια έκανε περιοδεία για το Fuego, με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στη Eurovision. Αν της έλεγε κάποιος τότε την τροπή που θα πάρει η ζωή της και το που μπορεί να φτάσει το 2019, δύσκολα θα το πίστευε. Ή τουλάχιστον θα της έπαιρνε καιρό να το καταλάβει μέσα της.

Γι΄αυτό τα πράγματα έρχονται πάντα απότομα χωρίς να μας αφήνουν περιθώριο να τα πολυσκεφτούμε. Χωρίς να μας επιτρέπουν να ζυγίσουμε αν τα μπορούμε ή όχι. Μαθαίνουμε αν αντέχουμε κατευθείαν στην πράξη. Η Ελένη Φουρέιρα βουτάει κάθε μέρα όλο και πιο βαθιά εδώ κι ένα χρόνο και κάθε φορά μαθαίνει ότι αντέχει κι άλλο.Στ

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Έτσι, μετά τις περιοδείες το καλοκαίρι σε Ολλανδία, Ισπανία και Ρουμανία, αλλά και εν γένει στην Ευρώπη, μετά το Tomame που έγινε ευρωπαϊκή επιτυχία, τώρα η Ελένη Φουρέιρα απλώνει τα φτερά της στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Το κάνει μάλιστα με κρότο, αφού συμμετέχει σε τραγούδι με δύο επιτυχημένους ράπερ της αμερικάνικης σκηνής.
Από τη μία ο βετεράνος Snoop Dogg που ανεβάζει το status σε κάθε κομμάτι που συμμετέχει την τελευταία δεκαετία κι ας έχει επιλέξει να κινείται κυρίως σε επίπεδο παραγωγής. Από την άλλη ο K.A.A.N., ένας νέος μα ήδη επιτυχημένος ράπερ που είναι γνωστός για το Chopper-style του. Κι ανάμεσα τους η Ελένη Φουρέιρα.

Ποιοι είναι το τραγούδι;

Οι τρεις τους συνεργάζονται για το τραγούδι Sirens. Πρόκειται για μια επανεκτέλεση του Sweet Dreams των Eurythmics. Η ιδέα ανήκει στην Panik η οποία εξασφάλισε και το ΟΚ από τη μπάντα για την επανεκτέλεση. Κάτι που το αρνήθηκαν σε πολλούς καλλιτέχνες στο παρελθόν.

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται το music video για το κομμάτι και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ελένη Φουρέιρα: Αποθεώθηκε στον τελικό της Eurovision στην Ισλανδία!

#TogetherWeTriumph: Αφιερωμένο στη γυναικεία δύναμη το νέο τραγούδι της Φουρέιρα!

Σχετικά άρθρα