Σοκάρει η Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι Ντεπ με χτυπούσε και προσπάθησε να με πνίξει»!

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις της ηθοποιού Άμπερ Χερντ για τη βίαιη συμπεριφορά του χολιγουντιανού ηθοποιού και πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται εδώ και μήνες σε δικαστική διαμάχη και η όμορφη ηθοποιός κατά τακτά χρονικά διαστήματα αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές της ιδιωτικής ζωής του σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής». Και δεν είναι τόσο glamorous!

Το Associated Press ανέφερε την Πέμπτη πως η 32χρονη Άμπερ Χερντ ζήτησε από δικαστήριο της Βιρτζίνια να απορρίψει την μήνυση που υπέβαλε ο Τζόνι Ντεπ ζητώντας μάλιστα 50 εκατομμύρια δολάρια, για άρθρο που είχε γράψει η ηθοποιός παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018.

Στην νέα αγωγή της Άμπερ Χερντ, η ηθοποιός αποκαλύπτει δώδεκα (υποτιθέμενα) περιστατικά βίας εναντίον της, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου τους. Μπορεί να έμειναν παντρεμένοι μόνο έναν χρόνο, ήταν όμως αρκετό διάστημα για να δει το πιο εφιαλτικό πρόσωπο του Ντεπ. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών, έγινε «τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλωτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει.

Ισχυρίζεται ότι της ξερίζωσε τούφες μαλλιών!

Τον Δεκέμβριο του 2015, τα πράγματα ξέφυγαν τελείως όταν ο Τζόνι Ντεπ «της ξερίζωσε μεγάλες τούφες μαλλιών» και την χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει από την μύτη της. Προσκόμισε στο δικαστήριο και φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν.

Η Άμπερ Χερντ αναφέρει επίσης ένα περιστατικό που λέει ότι συνέβη έναν μήνα μετά τον γάμο της με τον Ντεπ τον Φεβρουάριο του 2015. Στα δικαστικά έγγραφα, η Άμπερ Χερντ περιγράφει: «Ο Τζόνι μου είπε ότι δεν του είχα απαγορεύσει ρητά να παίρνει έκσταση. Ξέσπασε καβγάς και ο Τζόνι με έσπρωξε, με χαστούκισε και με έριξε στο πάτωμα προτού μπω σε μια κρεβατοκάμαρα και κλειδωθώ μέσα». Στη συνέχεια, η ηθοποιός προχώρησε σε μεγαλύτερες λεπτομέρειες για την κακοποίηση που υπέμεινε: «…με έριξε επάνω σε ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ, που κατέρρευσε». Της έριχνε μπουκάλια αλκοόλ και την έσπρωχνε πάνω στα παράθυρα και κάποια στιγμή της έβγαλε το νυχτικό.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε μήνυση κατά της Άμπερ Χερντ

Άμπερ Χερντ: Η σωματική βία από τον Τζόνι Ντεπ και οι απειλές για την καριέρα της

Τζόνι Ντεπ: Η μάχη με την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και η οικονομική καταστροφή…

Σχετικά άρθρα