Η Καίτη Φίνου «ραγίζει» καρδιές με το μήνυμά της για τον Στάθη Ψάλτη

Η Καίτη Φίνου θυμάται τον Στάθη Ψάλτη και «ραγίζει» καρδιές με το μήνυμά της στη μνήμη του, αφού πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που πέθανε.

Η αγαπημένη του συμπρωταγωνίστρια δεν θα μπορούσε να ξεχάσει ποτέ αυτή την ημέρα. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο, δίχως να γυρίζουν την πλάτη ο ένας στον άλλον.

«21 Απριλίου 2017… 2 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό…. 2 χρόνια χωρίς τον Στάθη… Λείπεις βρε….». Αυτό είναι το λιτό μήνυμά της στα social media.

https://www.instagram.com/p/BwfhYLHBYm4/

«Επισήμως είχαμε αρραβωνιαστεί τρεις φορές. Τελευταία φορά αρραβωνιαστήκαμε τον χειμώνα του 1985. Το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσουμε λίγη χαρά στη μητέρα μου, που έπασχε από καρκίνο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως η μητέρα μου δεν ήθελε αυτή τη σχέση από την αρχή. Πίστευε ότι δεν θα κρατήσει. Ο έρωτας με τον Στάθη κράτησε περίπου ένα χρόνο, αλλά μείναμε μαζί από το 1981 μέχρι τις αρχές του 1986».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τον Απρίλιο του 2014, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Πέθανε στις 21 Απριλίου 2017, στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου νοσηλευόταν από τον Μάρτιο του 2017, με καρκίνο στους πνεύμονες.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έφυγε o Στάθης Ψάλτης στα 66 του – Η ζωή ενός ηθοποιού που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ

Στάθης Ψάλτης: Η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού και το παράπονό του

Στάθης Ψάλτης: H άγνωστη κρίση πανικού κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας “Καμικάζι Αγάπη μου”

Σχετικά άρθρα