Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: «Είναι ζωντανός»!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, κατόπιν της απολογίας του 73χρονου φερόμενου ως εγκέφαλου της αρπαγής και της δολοφονίας του νεαρού.

«Ο Μάριος ζει και βρίσκεται στο εξωτερικό. Ίσως Ολλανδία ή Αμερική», τόνισε κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Όταν ρωτήθηκε από τον Πρόεδρο για το πού ειναι το πτώμα του, σχολίασε το εξής: «Υπάρχει περίπτωση να ήξερα κάτι και να μην το πω; Ο στόχος είναι άλλος και θα φανεί».

Υποστήριξε πως ο Μάριος είναι ο… εγκέφαλος της απαγωγής

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο ίδιος ο Μάριος σχεδίασε την απαγωγή του για να αποσπάσει 620.000 ευρώ από συγγενικά του πρόσωπα.

Θυμίζουμε πως ο 73χρονος, πρωτόδικα, έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Αλλά ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου αρνήθηκε ότι σχετίζεται με την εξαφάνιση του 26χρονου.

Ξέσπασαν οι συγγενείς του Μάριου

«Πιστεύω ότι ή χρωστούσε αυτά τα χρήματα ή είχε σχέση με ναρκωτικά. Είμαι σίγουρος ότι το 2012 έκανε χρήση ναρκωτικών», συμπλήρωσε στην απολογία του.

Και τότε οι συγγενείς του άτυχου νεαρού ξέσπασαν και φώναζαν: «Είσαι δολοφόνος, βρικόλακας. Πες πού είναι ο Μάριος».

«Δεν ντρέπεσαι λίγο; Γουρούνι!»

«Εσύ είσαι αυτός. Πέθανε το παιδί, από την πρώτη ημέρα, τον έχετε σκοτώσει. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Γουρούνι. Θα με σκότωναν κι εμένα και θα με έριχναν σε χαντάκι», φανέρωσε ο άνδρας που κατηγορείται ότι έκανε τα εκβιαστικά τηλεφωνήματα στη μητέρα του Μάριου.

Πάντως, ο 73χρονος ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που είδε τον νεαρό ήταν στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα της 10ης Αυγούστου 2012 στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί του είχε ζητήσει ο Μάριος να συναντηθούν για μία προσωπική του δουλειά.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 11 Ιουνίου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σπάραξαν καρδιές στη δίκη για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Έβαλα τα φίδια και σκότωσαν το παιδί μου» είπε η μητέρα

Το χρονικό της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου – Η κινηματογραφική απαγωγή, ο οικογενειακός “φίλος” και η κηλίδα αίματος που πρόδωσε τους δράστες

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Συναγερμός από ανθρώπινα οστά στη Μάνη

Σχετικά άρθρα