Κρήτη: Ο νεκρός Κοινοτάρχης, οι καβγάδες και η εν ψυχρώ δολοφονία

Σε κατάσταση σοκ και θλίψης είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Βαμβακόπουλο Χανίων, όπου δολοφονήθηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Κώστας Κατσουλάκης.

Το θύμα είναι ο 43χρονος άνδρας και πατέρας ενός 4χρονου κοριτσιού. Έπεσε νεκρός από το αυτοσχέδιο κυνηγητικό μονόκαννο του 60χρονου συγχωριανού του, με τις πληροφορίες να μιλούν για κτηματικές διαφορές.

Ήταν πολύ αγαπητός

Πρόκειται για πολύ αγαπητό άτομο στην περιοχή, καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά, «έτρεχε για όλους και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τους βοηθήσει».

«Ήταν ο Πρόεδρος που την ώρα της κρίσης, έδειξε ότι ξέρει να κάνει το καθήκον του όπως το έκανε παντα. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει παρηγοριά στους δικούς του για τον πρόωρο και τόσο άδικο χαμό του», σχολίασε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ήταν γνωστός καθώς προκαλούσε προβλήματα και καβγάδες. Φέρεται να απειλούσε και να τραμπούκιζε τους συγχωριανούς του ότι θα τους κάνει ζημιά. Θεωρούσε πως όλοι στο χωριό τον έχουν εξαπατήσει.

Ο δράστης είχε πυροβολήσει συγγενή του

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretapost, στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει όπλο για να πυροβολήσει εναντίον συγγενή του.

Με αφορμή την τραγική απώλεια του θύματος ο οποίος διατελούσε χρέη Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου, μετά από εισήγηση του Δήμαρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, το Δημοτικό Συμβούλιο προέβη και σε σχετική ενημέρωση.

Είχαν τελικά κτηματικές διαφορές;

«Ο Κώστας δεν είχε εχθρούς. Είχε μόνο φίλους. Δεν είχε ούτε κτηματικές ούτε προσωπικές διαφορές με τους καταπατητές και κατά συρροή εγκληματίες».

Το παραπάνω αναφέρει επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια του αδικοχαμένου Κώστα Κατσουλάκη. «Διαμαρτυρόμαστε όταν αναφέρουν για κτηματικές διαφορές ή και προσωπικές διαφορές».

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, ότι έστω και αργά, θα πράξει το καθήκον της. Δεν το ζητάμε. Το απαιτούμε», είναι το τέλος της επιστολής.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κρήτη: Σκότωσε τον ξάδερφό του για κτηματικές διαφορές – Φόβος για βεντέτα

Βεντέτα πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία 37χρονου στη Ζάκυνθο

Νεκρός μαθητής Τρίκαλα: Κατέγραψε σε βίντεο τις τελευταίες του στιγμές

Σχετικά άρθρα