Νέα… θεϊκή γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones (BINTEO)

Τα ξημερώματα παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου του Game of Thrones και όχι δεν θα σας κάνουμε spoiler αλλά θα σας πούμε για μια ακόμα γκάφα που έγινε στην δημοφιλή σειρά του Netflix.

Αν και δεν έχει και πολύς καιρός από το επεισόδιο όπου ένα ποτήρι με καφέ έκανε… μια «guest» εμφάνιση στο Game of Thrones αλλά από ότι φαίνεται το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Έτσι, σε μια σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, πίσω από τα πόδια των πρωταγωνιστών κάνει την «guest» εμφάνιση του ένα… μπουκαλάκι με νερό το οποίο και ήταν κρυμμένο πίσω από μια καρέκλα στην οποία κάθεται ο Σαμ Τάρλι.

Οι «αετοί» του twitter το εντόπισαν και από εκεί και πέρα ξεκίνησε το πάρτι με πολλούς από τους χρήστες να μην μένουν μόνο στο μπουκάλι αλλά να σχολιάζουν και το τέλος της σειράς μετά από οκτώ χρόνια.

Το τέλος δεν άρεσε

Και αυτή τη φορά, το τέλος που επέλεξαν οι σεναριογράφοι του Game of Thrones δεν άρεσε ιδιαίτερα στους τηλεθεατές. Στην πλειοψηφία τους, τουλάχιστον.

https://www.instagram.com/p/BxpjlxnnN9d/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Υπενθυμίζεται ότι μετά το πέμπτο επεισόδιο του Game of Thrones, που δίχασε τους θαυμαστές της σειράς, εκατοντάδες χιλιάδες ήταν εκείνοι που απαίτησαν να… ξαναγυριστεί ο τελευταίος κύκλος γιατί θεώρησαν ότι η εξέλιξη των χαρακτήρων δεν ήταν εκείνη που «χτιζόταν» από την αρχή της σειράς μέχρι τώρα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Game of Thrones: «Πάρτι» στα social με την γκάφα που έγινε viral!

Το αστρονομικό ποσό που κέρδισαν τα Starbucks από την… γκάφα του Game of Thrones!

Εμίλια Κλαρκ από το Game of Thrones: Πώς… γλίτωσε από το ανεύρυσμα εγκεφάλου;

 

Σχετικά άρθρα